Διακήρυξη Αρχών και Θέσεων του Ανεξάρτητου Υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Πύδνας-Κολινδρού Εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής Δημητρίου Αθ. Ζαφείρη.

Πολιτική

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες

    Οι επερχόμενες  αυτοδιοικητικές  εκλογές του προσεχούς Μαΐου διεξάγονται σε μια ιδιαίτερα δύσκολη πολιτική , οικονομική και κοινωνική συγκυρία για τη χώρα μας, μέσα σε ένα δυσμενές περιβάλλον που ψάχνει λύσεις και θέτει στόχους για να  ξεπεράσει πολλούς σκοπέλους.

   Η ζωή μας σήμερα βάλλεται σε πολλά επίπεδα, μα πρέπει να σταθούμε όρθιοι και στιβαροί και με βασικές αρχές και αξίες που θα δίνουν στον πολίτη αίσθηση ασφάλειας και πυξίδα για το αύριο.

    Με διαφάνεια, συλλογική λειτουργία και δημοκρατικές διαδικασίες θέλουμε να αλλάξουμε το σκηνικό και οι ενεργοί πολίτες να συμβάλλουν καθοριστικά στη χάραξη αυτής της αναπτυξιακής πορείας για τον τόπο μας. Θέλουμε μακριά και πέρα από εξαρτήσεις , από ιδεολογικές αφετηρίες και αγκυλώσεις του παρελθόντος να ανοίξουμε νέους ορίζοντες. Πιστεύουμε στο προσκήνιο και όχι στο παρασκήνιο, πιστεύουμε στις δυνατότητες των ανθρώπων της Β. Πιερίας και με σκληρή δουλειά θέλουμε να αναδείξουμε τα πολλά και μεγάλα πλεονεκτήματα αυτού του προικισμένου τόπου. Αυτός ο τόπος μας ενώνει και μας δυναμώνει. Αυτός είναι ο τόπος που αγαπάμε και ζούμε. Αυτός είναι ο τόπος που παλεύουμε καθημερινά από δεκάδες μετερίζια.

     Διεκδικούμε την εμπιστοσύνη σας , διεκδικούμε με πραότητα, σύνεση, σωφροσύνη,  γνώση, εργατικότητα, ήθος, συνέπεια  λόγων και πράξεων , να μας δώσετε την δύναμη να εργαστούμε σκληρά για σας, για το καλό του δήμου, για το αύριο των παιδιών μας, για τα παιδιά των παιδιών μας.

     Ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης « Νέοι  Άνθρωποι –Νέες Ιδέες – Νέα Πορεία» θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας και στην διάθεση σας, στις εκλογές του Μαΐου του 2019. Καταθέτω την ακράδαντη πίστη μου πως αυτός ο τόπος μπορεί να γίνει ισχυρός, αποτελεσματικός και ελκυστικός. Ένας τόπος πρότυπο με οργάνωση, με ορθή  διαχείριση των πόρων που είναι  επιβεβλημένη και αυτονόητη.

    Γνωρίζω πολύ καλά τις ανάγκες όλου του δήμου και το γνωρίζετε και εσείς μιας και επί τριάντα και πλέον χρόνια λειτουργώ στο σύνολο του δήμου.

    Σας καλώ λοιπόν να πλαισιώσετε και να στηρίξετε την ανεξάρτητη, αδέσμευτη, ενωτική, ακηδεμόνευτη, ανανεωτική προσπάθειά μας γιατί ο χρόνος δεν περιμένει. Οι δυσκολίες πολλές και τα προβλήματα στις πόρτες μας. Οι δυνατότητες όμως και οι προκλήσεις μεγάλες. Η γνώση, η θέληση, το μεράκι, η διάθεση υπάρχουν. Σε όλους μας εναπόκειται το βάρος της ευθύνης να βάλουμε το δήμο μας στη που του αξίζει.

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Πύδνας – Κολινδρού

Δημήτριος Αθ. Ζαφείρης