Φίλοι Μουσείου Πόλης Κατερίνης: Ανοιχτή συζήτηση «Θέατρο-τοπικότητα και παγκοσμιότητα»

Πολιτισμός

Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανοιχτή συζήτηση με θέμα«Θέατρο-τοπικότητα και παγκοσμιότητα» διοργανώνουν οι Φίλοι του Μουσείου Πόλης Κατερίνης, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης για τα 44 χρόνια από την ίδρυση του Θεάτρου Πήγασος.

            Η συζήτηση έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, και ώρα 20:30 στο Κέντρο Τεχνών Εννέα Μούσες. Στη συζήτηση συμμετέχουν ο πρόεδρος του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου Γρηγόρης Παπαχρήστος, ο σκηνοθέτης – ηθοποιός και καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Ολύμπου Γιώργος Χανδόλιας και ο ηθοποιός του ΚΘΒΕ Δημήτρης Σιακάρας.

Αφηγήσεις παραμυθιών το Σαββατοκύριακο από την παιδική σκηνή του θεάτρου Πήγασος

Το Σάββατο 13 Απριλίου και την Κυριακή 14 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της έκθεσης, οι μικροί επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αφηγήσεις παραμυθιών από τους συντελεστές της παιδικής σκηνής του Θεάτρου Πήγασος.

Πρόκειται για μία ξεχωριστή εμπειρία για τα παιδιά, τα οποία θα έχουν τη  μοναδική ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την τέχνη του θεάτρου και συγχρόνως να απολαύσουν ένα μαγευτικό ταξίδι στην ιστορία του τοπικού θεατρικού σχήματος, γνωρίζοντας τις παιδικές θεατρικές παραγωγές που κάθε χρόνο ανεβάζει ο Πήγασος με κλασικά και μοντέρνα έργα.

Σημειώνεται ότι η έκθεση για τα 44 χρόνια λειτουργίας του Θέατρου Πήγασος συνεχίζεται έως και την Τετάρτη 17 Απριλίου.Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 13:00 και 18:00 – 21:00.

Την πρωτοβουλία της διοργάνωσης της έκθεσης έχουν οι Φίλοι του Μουσείου Πόλης Κατερίνης, με την υποστήριξη του Δήμου Κατερίνης.

Info:

Ανοιχτή συζήτηση «Θέατρο-τοπικότητα και παγκοσμιότητα»

Χώρος: Κέντρο Τεχνών Εννέα Μούσες (πρ. Αρχοντικό Τσαλόπουλου)

Ημερομηνία: Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 | 20:30

Συμμετέχουν: Γρηγόρης Παπαχρήστος (πρόεδρος ΟΡΦΕΟ)

Γιώργος Χανδόλιας (σκηνοθέτης-ηθοποιός, καλλιτεχνικός διευθυντής ΟΡΦΕΟ)

 Δημήτρης Σιακάρας (ηθοποιός ΚΘΒΕ)

Αφηγήσεις παραμυθιών

Χώρος: Κέντρο Τεχνών Εννέα Μούσες (πρ. Αρχοντικό Τσαλόπουλου)

Ημερομηνία: Σάββατο 13 Απριλίου 2024 | 12:00 & Κυριακή 14 Απριλίου 2024 | 12:00