Επίσκεψη του νεοσύστατου Δ.Σ. του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Κατερίνης στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Κοινωνία Περιβάλλον

Το πρωί της Τρίτης, 9 Απριλίου 2024, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου συναντήθηκε στο γραφείο της στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, με το νεοσύστατο Δ.Σ. του ΕΟΣ Κατερίνης. Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του ορειβατικού συλλόγου, κος Νικόλαος Τζέγκας, ο Αντιπροέδρος, κος Ιωάννης Νταμπώσης, ο γενικός γραμματέας, κος Απόστολος Τσολακίδης, ο ταμίας, κος Αλέξανδρος Δημόπουλος, ο έφορος ορειβασίας-αναρρίχησης, κος Χρυσοβαλάντης Κώττας, ο έφορος εγκαταστάσεων, κος Λάζαρος Δασκαλόπουλος, καθώς επίσης και το μέλος, κος Βασίλειος Μπαλάτος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία του ορειβατικού συλλόγου, καθώς επίσης συζητήθηκε και η πλούσια δράση του, η οποία δεν περιορίζεται μόνο σε αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και στην ουσιαστική συμβολή των μελών του στην αδιαπραγμάτευτη ασφάλεια των ορειβατών, όπως επίσης και την ανάδειξη των ορεινών μας όγκων και της προστασίας των δασών μας.

Tο Δ.Σ του ΕΟΣ Κατερίνης ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τη διαρκή συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και δεσμεύθηκαν πως θα συνεχίσουν να προσφέρουν την πολυετή τους πείρα κάθε φορά που κάποια ανάγκη το απαιτεί εξασφαλίζοντας την προστασία των πολιτών, αλλά και των επισκεπτών της Πιερίας που έρχονται για να χαρούν τα βουνά και τα δάση του τόπου μας.