Γ. Τζήμας Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας: «Καλούμαστε όλοι να διαχειριστούμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, δύσκολη και πρωτόγνωρη»

Κοινωνία

«Καλούμαστε όλοι να διαχειριστούμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση και για εμάς, δύσκολη και πρωτόγνωρη, για την οποία απαιτείται κατανόησή και βοήθεια από όλους τους πολίτες. Σκοπός μας είναι να περιοριστεί στο ελάχιστο η κυκλοφορία, τόσο των οχημάτων, όσο και των πεζών», ανέφερε μεταξύ άλλων ο αστυνομικός διευθυντής Πιερίας κ. Γιώργος Τζήμας, σε συνέντευξη του για την πρώτη μέρα εφαρμογής των μέτρων απαγόρευσης της μετακίνησης.

Όπως είπε ο κ. Τζήμας από τις έξι σήμερα  το πρωί ξεκίνησαν εντατικοί έλεγχοι στην εθνική οδό, στα διόδια Αιγινίου  και Λεπτοκαρυάς.  όπως επίσης και στην επαρχιακή οδό  Κατερίνης Θεσσαλονίκης, στις εισόδους της πόλης και σε κάποια σημεία των περιφερειακών δήμων.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας συνεχάρη και ευχαρίστησε παράλληλα το  ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνουν όπως είπε καθημερινή μάχη. «Να ευχαριστήσω το προσωπικό της Αστυνομίας. Δεν είμαστε και εμείς άτρωτοι, είμαστε εκτεθειμένοι σε κίνδυνους. Παίρνουμε  τις προφυλάξεις έχουμε επάρκειά σε αντισηπτικά γάντια και μάσκες, εάν όμως διαρκέσει η κρίση για μεγάλο  διάστημα θα αντιμετωπίσουμε και εμείς πρόβλημα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τζήμας.