Η σύνθεση της νέας Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Πιερίας – Νέος συντονιστής ο Διονύσης Ζαρώτης

Πολιτική

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή (Ν.Ε.) Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά τις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές. Αποτελείται από 15 μέλη (στην πλειοψηφία αυτών εκλεγμένα για πρώτη φορά) .

Νέος Συντονιστής είναι ο Διονύσης Ζαρώτης – Εκπαιδευτικός με αναπληρώτρια συντονίστρια την Όλγα Ευθυμιάδου – Εκπαιδευτικός-Παιδαγωγός Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας και συμμετέχουν στο πενταμελές Συντονιστικό Όργανο της Ν.Ε. μαζί με τους: Νίκο Αβραμίδη – Επιχειρηματία, Νίκο Μπίνια – Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου-Εκπαιδευτικό και Γιώργο Παπαδημητρίου – Αρχιτέκτονα Μηχανικό.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή απευθύνει κάλεσμα σε όλα τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να συμμετάσχουν ενεργά στις Θεματικές Ενότητές της και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με αποστολή μηνύματος στο syriza.pierias@gmail.com . Τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής που ορίστηκαν ως  υπεύθυνοι  κάθε Ενότητας είναι οι εξής:  

Αυτοδιοίκησης & Δημόσιας Διοίκησης  (Νίκος Αβραμίδης – Τεχνολόγος Γεωπονίας – Επιχειρηματίας)

Οικονομικής Πολιτικής, Ανάπτυξης – Τουρισμού & Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας (Δημήτρης Μιχωλός – Ελεύθερος επαγγελματίας Τουρισμού)

Δικαιοσύνης, Δικαιωμάτων & Φεμινιστικής Πολιτικής (Ρίτσα Δαρίβα – Νομικός)

Περιβάλλοντος, Υποδομών & Ενέργειας (Γιώργος Παπαδημητρίου – Αρχιτέκτονας)

Ψηφιακής Πολιτικής & ΜμΕ (Τάσος Φαρδέλλας – Μηχανικός Πληροφορικής)

Παιδείας, Αθλητισμού, Εργατικής Πολιτικής & θεμάτων Νέας Γενιάς (Χάρης Ορνιθόπουλος – Καθηγητής Φυσικής Αγωγής)

Πολιτισμού (Σημέλα Ελευθεριάδου – Δασολόγος / Περιβαλλοντολόγος MSc)

Υγείας, Πρόνοιας – Κοινωνικής Συνοχής (Ευαγγελία Καλαϊτζή – Εκπαιδευτικός – Παιδαγωγός Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας)

Αγροτικής Πολιτικής (Χαρά Φωτιάδου – πρ. υπάλληλος της Ένωσης Γεωργικών Συνετ/σμών Πιερίας)

Τέλος, υπεύθυνη για το Γραφείο Τύπου, ορίστηκε η Ευαγγελία Καλαϊτζή με αναπληρώτρια τη Σημέλα Ελευθεριάδου.

Τα υπόλοιπα εκλεγμένα μέλη της Ν.Ε. Πιερίας είναι οι: Καραφουλίδου Αουντρόνε-Ιδ.Υπάλληλος, Παπαδημητρίου Γεωργία-Εκπαιδευτικός, Τζαμακλής Χαρίλαος-Νομικός.

Η Ν.Ε. ενημερώνει ότι τα γραφεία της (Αγ. Λαύρας 23) είναι πλέον ανοιχτά κάθε Τετάρτη 18:00-20:00 και για τις υπόλοιπες ημέρες σε ώρες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η Ν.Ε. Πιερίας Π.Σ. υπενθυμίζει ότι  για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα μέλος ή φίλος του κόμματος συναποφασίζει για ένα εθνικό ψηφοδέλτιο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν τα στοιχεία τους εδώ: https://www.isyriza.gr/eu_elections_survey  , εφόσον επιθυμούν να ψηφίσουν ηλεκτρονικά για τις προκριματικές εκλογές του Ευρωψηφοδελτίου του κόμματος. Υποβολή αιτήσεων μέχρι τις 5 Απριλίου.

Η Ν.Ε. Πιερίας Π.Σ. ενημερώνει ότι η Θεματική Υγείας θα συνεδριάσει στα γραφεία την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 11:30 π.μ.

Παρακολουθούμε με ανησυχία την πυρκαγιά στα Πιέρια Όρη και θα επανέλθουμε στο ζήτημα με νέο δελτίο τύπου. Η προστασία των δασών μας είναι η προστασία του μέλλοντος των παιδιών μας, είναι αναγκαία προϋπόθεση για ένα υγιές φυσικό περιβάλλον.

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ