Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου / Υφυπουργός Ανάπτυξης| 25η Μαρτίου: ημέρα διπλής ιστορικής και πνευματικής σημασίας για τους Έλληνες

Πολιτική

Σήμερα, ημέρα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της Επανάστασης του 1821 και της μεγάλης γιορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Μια υπενθύμιση της δύναμης της ομόνοιας και της πίστης, τόσο στον εθνικό όσο και στον πνευματικό αγώνα, για τη διαφύλαξη των ιδανικών που οι πρόγονοί μας πάλεψαν να μας κληροδοτήσουν.

Οι αγωνιστές της Εθνικής Παλιγγενεσίας παραμένουν πηγή έμπνευσης για τη συνέχεια της προσπάθειας προς την ευημερία και την πρόοδο του Ελληνισμού.

Η σημερινή Ελλάδα παραμένει ισχυρή και ενωμένη, υπερασπιζόμενη την εθνική της κυριαρχία και αντιμετωπίζοντας τις σύγχρονες προκλήσεις με αποφασιστικότητα και αξιοπρέπεια.

Χρόνια πολλά στην Ελλάδα, χρόνια πολλά στους Έλληνες όλης της οικουμένης, με την ευχή η ενότητα και η προσήλωση στα ιδανικά της ελευθερίας, της αγάπης προς την πατρίδα και της χριστιανικής μας πίστης,  να συνεχίσουν να μας εμπνέουν και να μας οδηγούν προς ένα καλύτερο μέλλον.

Ζήτω η 25η Μαρτίου, ζήτω το Έθνος!