MASQUERINI 2024: Mπράβο ρε Κατερίνη! Τα κατάφερες!

Κοινωνία Μυστικά με την Έυη Ψυχαγωγία

Ήταν όλα εξαιρετικά! Η ατμόσφαιρα, τα καταστήματα, τα κοστούμια, η μουσική που έπαιξαν οι ντι τζει, ο καιρός που συμμάχησε και δεν έβρεξε, οι εθελοντές, οι εργαζόμενοι, όλοι. Τα κρουστά, οι animater, τα χορευτικά, το face painting η κατασκευή της χειροποίητης μάσκας, και φυσικά η μοναδική Eva the queen!

Πάνω από όλα όμως οι άνθρωποι της πόλης, ο εμπνευστής του street party, ο πρόεδρος της εστίασης Κατερίνης Βασίλης Αγιαννίτης, η αντιδήμαρχος Ελίνα Διαμαντοπούλου, φυσικά ο δήμαρχος Γιάννης Ντούμος, οι άνθρωποι που εργάστηκαν αθόρυβα, ουσιαστικά και εθελοντικά, οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων που συνεργάστηκαν άψογα, με αγάπη και μεράκι.

Και η πόλη ξύπνησε! Ξαφνικά. Λες και ήταν σε λήθαργο τα προηγούμενα χρόνια. Και βγήκε στην επιφάνεια το κέφι, η μεταμφίεση, η διάθεση της αποκριάς, το χαμόγελο ακόμη και αν τα προβλήματα μας παραμένουν. Χορέψαμε σαν παιδιά, τραγουδήσαμε και γίναμε όλη μια παρέα!

Σα να μας έφυγε ένα βάρος που το κρατούσαμε μέσα μας χρόνια.

Η αρχή έγινε! Η συνέχεια θεωρώ πως είναι δεδομένη. Ακόμη περισσότεροι, ακόμη καλύτερα αλλά πάντα με την ίδια μαγική συνταγή. Την αγάπη για την πόλη μας, την εργατικότητα, τη συνεργασία.

Συγχαρητήρια Βασίλη! Συγχαρητήρια Γιάννη. Συγχαρητήρια Ελίνα. Ακόμη και αν τίποτε δεν πήγαινε καλά θα ήταν αρκετό που έγινε η αρχή.

Μπράβο ρε Κατερίνη! Τα κατάφερες!

Εύη Μιχωλού