Το «Βροντινό Kαρναβάλι» επιστρέφει την Κυριακή 17 Μαρτίου μετά από 12 χρόνια! Μεγάλη παρέλαση καρναβαλιστών την Καθαρά Δευτέρα στη Λεπτοκαρυά!

Ψυχαγωγία

Με μουσική, χορό και καρναβαλιστές κάθε ηλικίας θα πλημμυρίσει η κεντρική πλατεία της Βροντούς την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024. Μετά από απουσία δώδεκα ετών ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βροντούς, με πλούσια συνδρομή στα πολιτιστικά δρώμενα της κοινότητας, αναβιώνει φέτος το «Βροντινό Kαρναβάλι» την Κυριακή της «Τυροφάγου» στις 3 το μεσημέρι. Τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στην μεγάλη παρέλαση των πεζών καρναβαλιστών και των καρναβαλικών αρμάτων με τις ευφάνταστες κατασκευές, που θα σημάνουν μετά από την πολυετή απουσία, την κορύφωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων στη Βροντού και αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Ένα εικοσιτετράωρο αργότερα, την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου, στις 4 το απόγευμα, θα δοθεί το σήμα εκκίνησης της καθιερωμένης καρναβαλικής παρέλασης στη Λεπτοκαρυά. Ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Ορφέας» Λεπτοκαρυάς διοργανώνει την μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών στον πεζόδρομο της παραλιακής κοινότητα του Δήμου, η οποία αναμένεται να υποδεχθεί και φέτος εκατοντάδες επισκέπτες, καθώς χρόνο με το χρόνο αποκτά και μεγαλύτερη δυναμική.

Οι παραπάνω εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί!

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δίου-Ολύμπου

Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων Αποκριών και Καθαράς Δευτέρας που θα πραγματοποιηθούν φέτος στην αυλή του Ολύμπου, στην ιστοσελίδα του Δήμου: https://www.dion-olympos.gr/apokries-koulouma-stin-avli-tou-olympou-2024/