Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: Το φωτεινό χαμόγελο των γυναικών της Κατερίνης!

Κοινωνία Μυστικά με την Έυη

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας.

Γυναίκες που καθημερινά μοχθούν, εργάζονται, προσφέρουν απλόχερα στην οικογένεια και στον περίγυρο τους, γυναίκες που είναι φίλες μας, που πίνουμε καφέ, που εξομολογούμαστε τα μυστικά μας, που είναι δίπλα μας όταν τις χρειαστούμε. Γυναίκες που δεν είναι στα γνωστά “φώτα της δημοσιότητας”, αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις “επώνυμες”. Γυναίκες όμορφές – άλλωστε καθεμιά είναι μοναδική- δοτικές αλλά και επαγγελματίες, σκληρές όταν χρειαστεί. Γυναίκες που πληγώθηκαν αλλά συνεχίζουν, γυναίκες που κακοποιήθηκαν αλλά τολμούν να αρχίσουν από την αρχή, γυναίκες που “έθαψαν” τα θέλω τους, για τις ανάγκες της οικογένειας, της μητρότητας, της αγάπης.

Για όλες τις γυναίκες λοιπόν, που δίνουν καθημερινά τον μικρό ή μεγάλο αγώνα, με την ευχή να βρουν ισότιμα τη θέση τους στη σύγχρονη κοινωνία, σκέφτηκα ότι τα φωτεινά χαμόγελα των γυναικών της Κατερίνης, είναι ο καλύτερος τρόπος να τιμήσουμε τη σημερινή ημέρα, και όσα πρεσβεύει αυτή.

Επιλέξαμε λοιπόν για τη σημερινή ημέρα, γυναίκες της Κατερίνης, που συναναστρεφόμαστε, που είναι επαγγελματίες, εργαζόμενες, επιχειρηματίες, μητέρες. Χαμογελαστές, εξυπηρετικές, αισιόδοξες.

Χρόνια πολλά!

Ε.Μ