Με  επιτυχία η εκδήλωση για την  κοπή της Βασιλόπιτας της Τοπικής Κοινότητας ΝΙΚΗΣ νομού Πιερίας

Πολιτική

Την Κυριακή 18/02/2024 στην κατάμεστη αίθουσα ΕΚΑΒΗ του συνεδριακού κέντρου Δήμου Κατερίνης,   πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, εκδήλωση για την  κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας της Τοπικής Κοινότητας ΝΙΚΗΣ νομού Πιερίας.

Η εκδήλωση, είχε ως θέμα τη Ρωμιοσύνη ενάντια στον ολοκληρωτισμό, με κεντρικό ομιλητή τον  Πρόεδρο του κινήματος,  κ. Δημήτριο Νατσιό.  Επίσης, ομιλητές στην εκδήλωση ήταν  ο τοπικός Βουλευτής Πιερίας, κ. Κομνηνός Δελβερούδης, ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος και ο υποψήφιος Βουλευτής νομού Πιερίας κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Αναλύθηκαν από τους ομιλητές όλα τα φλέγοντα θέματα του ολοκληρωτισμού που επιβάλλονται από την κυβέρνηση στην ελληνική κοινωνία, όπως ο «ροζ ολοκληρωτισμός» σε σχολεία και στο οικογενειακό δίκαιο, ο «δημογραφικός ολοκληρωτισμός» με την πληθυσμιακή αντικατάσταση των Ελλήνων και ο «ψηφιακός ολοκληρωτισμός» μέσα από την ηλεκτρονική ταυτότητα – κάρτα πολίτη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους στελέχη του κινήματος από την Πιερία και τους όμορους νομούς, καθώς και φίλοι του κινήματος.

Οι επόμενες εκδηλώσεις της ΝΙΚΗΣ με παρουσία του Προέδρου, είναι προγραμματισμένες, την ερχόμενη Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στα Ιωάννινα και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στα Τρίκαλα.