Συνεργασία του Μουσείου Logic και του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης για προώθηση κοινών δράσεων και εκδηλώσεων

Κοινωνία

Με σκοπό τον προγραμματισμό κοινών δράσεων και εκδηλώσεων που θα απευθύνονται στο ευρύτερο κοινό της πόλης και του νομού, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ των υπευθύνων λειτουργίας του Μουσείου Logic και εκπροσώπων του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης. Η συνάντηση αυτή έγινε μετά από πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Παιδείας και Αθλητισμού Δ.Κατερίνης, Γιώργου Κοκαβίδη.

Από την πλευρά του Μουσείου Logic, στη συνάντηση συμμετείχαν οι υπεύθυνοι λειτουργίας του, καθηγητές Δημήτριος Τριανταφύλλου και Χρήστος Πετούσης, ενώ από την πλευρά του Δημοτικού Ωδείου συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Κοκαβίδης και η Διευθύντρια του Ωδείου, Μπέτυ Τσομίδου. Στο πλαίσιο αυτό, ήδη προετοιμάζονται κοινές δράσεις και οργανώνονται εκδηλώσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Γιώργος Κοκαβίδης, ενημερώθηκε για τη λειτουργία και τις προοπτικές ανάπτυξης του Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας (ΔΙΠΑΕ). Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε για προβλήματα που αντιμετωπίζει το Τμήμα ως προς τους χώρους και ως προς τη συντήρηση εγκαταστάσεων, καθώς επίσης και για τις ανάγκες επιπλέον χώρων ενόψει νέων αναπτυξιακών προοπτικών τού Τμήματος.

Μετά το πέρας της επίσκεψης, σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος, Γιώργος Κοκαβίδης, ανέφερε: «Είναι τιμή για την Κατερίνη και για την Πιερία η παρουσία και λειτουργία του Τμήματος Εφοδιαστικής Αλυσίδας του ΔΙΠΑΕ, εδώ και 20 περίπου χρόνια. Επιδίωξη του Δημάρχου, Γιάννη Ντούμου, και της σημερινής Δημοτικής Αρχής είναι η συνεργασία με το πανεπιστημιακό τμήμα και με το Μουσείο Logic που ιδρύθηκε και λειτουργεί εντός του Τμήματος. Στο πλαίσιο αυτό, η συνεργασία του Δημοτικού μας Ωδείου με το Μουσείο Logic κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, γι’ αυτό και, ως Δημοτική Αρχή, ευχαριστούμε τους υπευθύνους Λειτουργίας του Μουσείου γι’ αυτή τη συνεργασία που ξεκινά, επ’ ωφελεία των δημοτών και των επισκεπτών της πόλης μας».