Η υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη Παπαδημητρίου στην ετήσια κοπή της βασιλόπιτας του ΣΦΕΕ

Πολιτική

Ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος  αντιπροσωπεύει έναν από τους πιο  παραγωγικούς και εξωστρεφείς κλάδους της  οικονομίας, με αξιοσημείωτη συνεισφορά στη δημόσια υγεία και την κοινωνική ευημερία.

Η κα Μάνη με τον κ. Ζαχαρία Ραγκούση, Αντιπρόεδρο του ΣΦΕΕ και Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer Hellas, και τον κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη, Αντιπρόεδρο του ΣΦΕΕ και Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της Boehringer Ingelheim Ελλάς.

Η Υφυπουργός Ανάπτυξης με τον κ. Ολύμπιο Παπαδημητρίου, Πρόεδρο του ΣΦΕΕ

Όπως δήλωσε η κυρία Μάνη στην εκδήλωση, ο ΣΦΕΕ, ένας φάρος καινοτομίας και εξωστρέφειας, δείχνει τον δρόμο προς την εξέλιξη και τη βιωσιμότητα, εκπροσωπώντας με συνέπεια και επαγγελματισμό τις φαρμακευτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς.

Η Υφυπουργός Ανάπτυξης κα Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, η Υπουργός Εργασίας κα Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Πρόεδρος του ΣΦΕΕ κ. Ολύμπιος Παπαδημητρίου

Μέσα από την αδιάκοπη δέσμευσή του στην έρευνα και την ανάπτυξη, σημείωσε η Υφυπουργός Ανάπτυξης, στηρίζει ενεργά την πρόσβαση σε καινοτόμες θεραπείες και φάρμακα, υπηρετώντας τον κοινό μας στόχο για ένα σύγχρονο δίκαιο και προσβάσιμο σύστημα υγείας.

Η κα Μάνη και ο κ. Ραγκούσης