Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με τον πρωταθλητή Παναγιώτη Καραΐσκο και τον Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ»

Αθλητικά Κοινωνία

Με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, συναντήθηκαν ο κορυφαίος πρωταθλητής μεγάλων αποστάσεων Παναγιώτης Καραΐσκος και ο Πρόεδρος  του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» κ. Δημήτρης Γκόγκος, την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο τ. Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ»  κ. Χρήστος Μυστρίδης, η Αντιδήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού κα Μαρία Ναβροζίδου, ο Πρόεδρος του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΠΟΤΑΠ)  κ. Γιώργος Καραλής και τα Μέλη του Δ.Σ. του ΠΟΤΑΠ κ.κ. Στέλιος Ούζας και Βασίλης Δήμου.

Τα μέλη του Συλλόγου «ΖΕΥΣ» ενημέρωσαν την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την ιστορία, τους σκοπούς και τις δραστηριότητες του συλλόγου αλλά και για τους μέχρι τώρα επιτυχημένους αγώνες, που καταγράφουν μεγάλη συμμετοχή και αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τις ομορφιές του τόπου.

Η κα Σοφία Μαυρίδου έπλεξε το εγκώμιο του Παναγιώτη Καραΐσκου, χαρακτηρίζοντάς τον «ένα παράδειγμα για όλους που μας συγκινεί με το μεγαλείο ψυχής του αλλά και  τη δύναμή του για ζωή».

Παράλληλα, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας εξέφρασε τη διάθεση να συμβάλει στην προώθηση των δράσεων του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» με σκοπό να προβληθεί ο αθλητισμός ως υγιής διέξοδος των πολιτών και κυρίως των νέων.

«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα είναι πάντα αρωγός του Συλλόγου Δρομέων “ΖΕΥΣ” στις προσπάθειές του για την προαγωγή των ιδανικών του αθλητισμού, την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και την ανάδειξη των αρχών και των αξιών που πρέπει να διέπουν τον αθλητισμό, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού που μπορεί ο επισκέπτης να αναπτύξει όλες τις εποχές του χρόνου, αυξάνοντας την τουριστική κίνηση της περιοχής» επεσήμανε η κα Σοφία Μαυρίδου.