Εξόρμηση» Δημοτικής Αστυνομίας και Τροχαίας στο κέντρο της Κατερίνης – Ι. Ντούμος:  Η Δημοτική Αρχή θα βάλει τέλος σε νοοτροπίες και πρακτικές που δυσχεραίνουν την κίνηση των πολιτών στον πεζόδρομο

Κοινωνία

– Ενίσχυση των ελέγχων για την κίνηση & διέλευση από μικτά κλιμάκια

Σε κοινή δράση με το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης, η Δημοτική Αστυνομία, εντατικοποιεί τους ελέγχους σε όλα τα τμήματα του πεζόδρομου για τον έλεγχο της κίνησης από παντός είδους οχήματα – μηχανές και συνακόλουθα την διευκόλυνση της διέλευσης των πεζών.

Συγκεκριμένα, με παρόντες τον Δήμαρχο, Ιωάννη Ντούμο, τον Αντιδήμαρχο Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Θωμά Αναστασιάδη, τον Διοικητή της Τροχαίας Κατερίνης, Γεώργιο Πουτουρίδη, μικτό κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας και του Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης (Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας), διενήργησαν από νωρίς σήμερα το πρωί, εξονυχιστικούς ελέγχους. 

«Η Δημοτική Αρχή θα βάλει τέλος σε νοοτροπίες και πρακτικές που δυσχεραίνουν την κίνηση των πολιτών σε  πεζοδρόμια και πεζόδρομους» τόνισε ο Δήμαρχος Κατερίνης, Ιωάννης Ντούμος. 

«Το πάγιο αίτημα των Δημοτών για τον έλεγχο οχημάτων και μηχανών που κινούνται στον πεζόδρομο, τέθηκε σε εφαρμογή και ήδη τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά» σημείωσε ο αντιδήμαρχος, Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Θωμάς Αναστασιάδης. Επιπλέον, ο αντιδήμαρχος διευκρίνισε ότι ξεκίνησαν ήδη οι εργασίες και για την επαναλειτουργία βυθιζόμενων μπαρών.

«Καμία ανοχή σε όλους όσοι κινούνται με οχήματα – μηχανές σε πεζόδρομους και πεζοδρόμια» επισήμανε ο Διοικητής της Τροχαίας Κατερίνης, Γεώργιος Πουτουρίδης.

Να σημειωθεί ότι στην επιχείρηση συμμετείχαν: 8 δημοτικοί αστυνομικοί και 4 τροχονόμοι. Οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν τόσο στο κέντρο, όσο και σε όποια άλλα σημεία της πόλης παρουσιάζονται αντίστοιχα προβλήματα.