Την βασιλόπιτα του έκοψε ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών “Βενιαμίν” – 30 χρόνια προσφοράς σε 20 πόλεις, 282 ωφελούμενα παιδιά (Φωτογραφίες)

Κοινωνία

Την βασιλόπιτα του έκοψε το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου 2024 ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών Κατερίνης “Βενιαμίν”, στα γραφεία του συλλόγου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, εκπρόσωποι των βουλευτών Φ. Μπαραλιάκου, Σπ. Κουλκουδίνα και Κ. Δελβερούδη, ο Τομεάρχης Επιστημονικών Φορέων Κεντρικής Μακεδονίας και περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Λιακόπουλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Χ. Δριστά και Α. Τζήκα, οι αντιδήμαρχοι Υπηρεσιών Προσχολικής Απασχόλησης Μ. Γεωργιάδης, Διοικητικών Υπηρεσιών Α. Μυστρίδης, Καθαριότητας Η. Τάπρας, τοπικοί και δημοτικοί σύμβουλοι, η πρόεδρος των “Ολυμπιάδων” κα Φωτεινή Φλογέρα εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Στο χαιρετισμό τους τόσο η υφυπουργός κα Μάνη Παπαδημητρίου όσο και οι εκπρόσωποι των βουλευτών και ο κ. Λιακόπουλος, αναφέρθηκαν στη σπουδαιότητα του έργου που επιτελείται από τον Σύλλογο, επισημαίνοντας ότι τόσο οι ίδιοι όσο και η τοπική κοινωνία είναι δίπλα τους όπου χρειαστεί.

“Δεν μπορούμε να αλλάξουμε όλο τον κόσμο αλλά αλλάζουμε τον κόσμο κάθε παιδιού που υποστηρίζουμε” επεσήμανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Άρης Πετρίδης και ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ο  Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός  φιλανθρωπικός φορέας (Ν.Π.Ι.Δ) με έδρα την Κατερίνη που ιδρύθηκε το 1994. Στηρίζεται αποκλειστικά στις οικονομικές δωρεές από ιδιώτες και επιχειρήσεις καθώς και από δωρεές σε είδος (τρόφιμα).

Στα 30 χρόνια δράσης του ο Σύλλογος έχει δράση σε 20 πόλεις της Ελλάδας, με 282 ωφελούμενα παιδιά ενώ περισσότερα από 1600 παιδιά έχουν υποστηριχθεί από το 1994 μέχρι σήμερα.