Συγχαρητήριο μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου για την προαγωγή του Γεωργίου Κουκουσέλα στο αξίωμα του Αστυνομικού Διευθυντή

Κοινωνία

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, Γεώργιο Κουκουσέλα, για την προαγωγή του στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή και την παραμονή του στο τιμόνι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, μετά τις πρόσφατες κρίσεις αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η συνέπεια, η εμπειρία, το ήθος και η ευθύνη με την οποία υπηρετεί άοκνα όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν εχέγγυο για τη συνέχιση του δύσκολου και σπουδαίου λειτουργήματός του, με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών και την καταστολή της εγκληματικότητας.

Είμαι σίγουρη πως θα συνεχιστεί η άψογη συνεργασία μας ως θεσμικών φορέων και κατά τη νέα του θητεία, αφού κοινός μας στόχος είναι η ευημερία των συμπολιτών μας και η δημιουργία μιας Πιερίας δυνατής, όπου όλοι διαβιούν με ασφάλεια.  

Του εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του. Να έχει υγεία και μια ευδόκιμη θητεία, με ζήλο, υπευθυνότητα και ακεραιότητα, ενεργώντας προς όφελος των πολιτών και της ασφάλειας του τόπου μας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου