Ο νέος δήμαρχος Κατερίνης Γιάννης Ντούμος για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό και την επιστολή του Κ. Γραμματικόπουλου: “Είναι τουλάχιστον γελοία όσα ισχυρίζεστε”

Κοινωνία Πολιτική

Επιλογή σας κύριοι της απερχόμενης διοίκησης να βυθίσετε σε “κατάθλιψη” ολόκληρο το δήμο!

Με απροκάλυπτα ψεύδη, η απερχόμενη διοίκηση, προσπαθεί να δικαιολογήσει την, εδώ και καιρό, ειλημμένη απόφασή της να μην πραγματοποιήσει χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και να βυθίσει σε “κατάθλιψη” ολόκληρο το δήμο.

Επειδή όταν είσαι ψεύτης, θα πρέπει τουλάχιστον να έχεις καλή μνήμη για να μην εκτίθεσαι, οφείλω να θυμίσω στον κ. αντιδήμαρχο, που μπήκε στον κόπο να με κατηγορήσει, με ένα μακροσκελέστατο κείμενο, ότι για την αστόλιστη πόλη και την απουσία εκδηλώσεων, αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η διοίκηση στην οποία ανήκει.

Συγκεκριμένα στο δημοτικό συμβούλιο της 30.10.2023, σε σχετική ερώτηση από μέλη της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου, για το αν θα γίνουν εκδηλώσεις και πώς θα στολιστεί η πόλη , η κ. Πιπίτσα Μακρίδου, ανέφερε (παραθέτω αυτολεξεί):

“Θα γίνει η φωταγώγηση του δήμου , όπως κάθε χρόνο. Και τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα υπάρχουν στον πεζόδρομο ξυλοπόδαροι και αυτά…[….]

ΔΕΝ θα υπάρξει άναμμα δέντρου και δεν θα υπάρξει συναυλία. Δέντρο θα υπάρξει. ΔΕΝ θα υπάρξει εκδήλωση που συνοδεύεται από μία συναυλία”.

Η τοποθέτηση της κυρίας Μακρίδου καταδεικνύει ακριβώς το τι θέλατε να κάνετε φέτος τα Χριστούγεννα: ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!

Υποθέτω ότι αν είχατε σκοπό να κάνετε κάτι φαντασμαγορικό δεν θα περιμένατε να το προγραμματίσετε μετά τις εκλογές.

Είναι τουλάχιστον γελοία όσα ισχυρίζεστε (αν και αδυνατώ να πιστέψω κ. Γραμματικόπουλε ότι υιοθετείτε όσα αναληθή γράφονται στο κείμενο που φέρεστε να υπογράφετε) ότι μπορεί να εμπόδισα με οποιονδηποτε τρόπο τη δημιουργία χριστουγεννιάτικου κλίματος στην πόλη…

Αντιλαμβάνομαι ότι το να αντιμετωπίζετε το θυμό του κόσμου ακόμη και τις τελευταίες μέρες πριν αποχωρήσετε από τη διοίκηση, σας φέρνει σε δύσκολη θέση, δε θα πρέπει να σας φταίνε οι άλλοι όμως…

Ιωάννης Ντούμος

Εκλεγείς Δήμαρχος Κατερίνης

Για του λόγου το αληθές ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από το Δ.Σ. Κατερίνης: