Εκπαιδευτική επίσκεψη του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Κατερίνης στην Έκθεση Παραδοσιακών Επαγγελμάτων του Επιμελητηρίου Πιερίας

Κοινωνία Πολιτισμός

Τη Μόνιμη Μουσειακή Έκθεση Παραδοσιακών Επαγγελμάτων του Επιμελητηρίου Πιερίας, επισκέφθηκαν όλες οι τάξεις του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ.) Κατερίνης, κατά το διήμερο 14 και 15 Νοεμβρίου, με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών τους.

Κατά την ξενάγησή τους στον Εκθεσιακό χώρο, μαθητές και εκπαιδευτικοί, είχαν την ευκαιρία να δουν και να θαυμάσουν τα εκθέματα και το σχετικό φωτογραφικό υλικό, ώστε να γνωρίσουν τον κόσμο της παραγωγής και την εξέλιξή του. 

Η επίσκεψη των μαθητών εκπλήρωσε πλήρως το σκοπό της, αφού το περιηγητικό ενδιαφέρον συνδυάστηκε με την ενισχυμένη ασφάλεια στην πρόσβαση που εξασφαλίζει το Επιμελητήριο Πιερίας, χάρη, στο εγκατεστημένο ανυψωτικό σύστημα σκάλας για ΑμεΑ.

Οι εκπαιδευτικές επισκέψεις συνεχίζονται, σε καθημερινή βάση, από Δευτέρα έως Παρασκευή και από ώρα 09:00 έως 13:00, στο χώρο του Επιμελητηρίου Πιερίας και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.