Αυτοψία Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στο Ρέμα Παπουτσάρη

Αγροτικά Κοινωνία

Συνεχίζονται με έντονους ρυθμούς οι εργασίες- παρεμβάσεις στο Ρέμα Παπουτσάρη με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου να πραγματοποιεί αυτοψία στο σημείο προκειμένου να επιβλέψει την πορεία των εργασιών. 

Οι σχετικές εργασίες εντάσσονται στο έργο “Επείγουσες εργασίες στο Τεχνικό του Ρέματος Παπουτσάρη στο 4ο χλμ της 4ης Επ.Ο Κατερίνης-Ν. Κεραμιδίου”, που χρηματοδοτείται από το Τεχνικό Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας/ΠΕ Πιερίας.

Συγκεκριμένα έχουν  ολοκληρωθεί οι εργασίες προστασίας στο αριστερό και το δεξί κατάντι βάθρο της γέφυρας, ενώ ήδη πραγματοποιούνται εργασίες εντός της κοίτης του ρέματος, με στόχο την αντιπλημμυρική θωράκιση της ευρύτερης περιοχής.

Όπως, μάλιστα, δηλώνει η κα Μαυρίδου: “Η αντιπλημμυρική θωράκιση της Πιερίας μας είναι υψίστης σημασίας και κατέχει εξέχουσα θέση  στο Τεχνικό μας Πρόγραμμα. Είναι γεγονός πως ο τόπος μας βάλλεται κάθε χρόνο από έντονα καιρικά φαινόμενα και στόχος μας είναι να ελαχιστοποιούμε τις όποιες επιπτώσεις με τα κατάλληλα έργα υποδομής”.