Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τους πλημμυροπαθείς στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Κοινωνία

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ:

Η αιρετή αυτοδιοικητική αρχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αναδεικνύοντας την θεσμική αλλά και προσωπική ευθύνη, ευαισθησία και αλληλεγγύη προς τους πληγέντες πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία, καλεί όλους τους πολίτες να συνδράμουν τους συνανθρώπους μας, σε αυτή την δύσκολη στιγμή που βιώνουν.

Με εντολή του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, σε κάθε περιφερειακή ενότητα συγκεντρώνονται εμφιαλωμένα νερά καθώς και τρόφιμα με μακρά διάρκεια λήξης ώστε να αποσταλούν άμεσα στους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, όλες οι ποσότητες νερού και τροφίμων, θα συγκεντρώνονται από σήμερα Παρασκευή 08.09.2023 στον ισόγειο χώρο (πρώην Κ.Ε.Π.) του κεντρικού κτιρίου – Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 40.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ των προτέρων, όλους όσους θα συνδράμουν ακόμα και από το υστέρημά τους και αυτή την φορά, που οι συνάνθρωποί μας, καταστράφηκαν από τις φονικές πλημμύρες στην Θεσσαλία. Η βοήθεια, η φιλοτιμία και η αρωγή είναι πάντα χαρακτηριστικά των Ελλήνων, στα οποία βασιζόμαστε όλοι μας για να ανταπεξέλθουμε και σε αυτή την δύσκολη στιγμή που βιώνουμε», τονίζει χαρακτηριστικά η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.