Μια ακόμη πεντάδα νίκης και Προοπτικής του Πέτρου Κιάφα, από τον Παντελεήμονα Δ.Δίου-Ολύμπου

Πολιτική

ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ

Με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Πέτρο Κιάφα, το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα ανάπτυξης, νίκης και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ στέλνουν πέντε ακόμη υποψήφιοι του συνδυασμού «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ», ενόψει της εκλογικής μάχης του Οκτωβρίου στον Δ.Δίου-Ολύμπου.

Σήμερα, ο επικεφαλής του Συνδυασμού της «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ για τον ΔΗΜΟ-ΤΗ» παρουσιάζει μια νέα πεντάδα υποψηφίων Συμβούλων του από τον Παντελεήμονα, ως εξής:

* Αντωνόπουλος Παντελής  

* Γουλάρα Παρασκευή  

* Δρούγκα Αντιγόνη  

* Κατσαντώνης Δημήτρης  

* Χατζής Γεώργιος  

Ο Παντελής Αντωνόπουλος είναι ιδιωτικός υπάλληλος, και για άλλη μια φορά θα είναι υποψήφιος με την παράταξή μας δείχνοντας εμπιστοσύνη σε όσα αυτή πρεσβεύει. Θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Η Παρασκευή Γουλάρα είναι άλλο ένα νέο κορίτσι που αποδέχτηκε την πρόταση να συμμετάσχει, για πρώτη φορά, στις Αυτοδιοικητικες εκλογές με τον συνδυασμό μας. Είναι απόφοιτη του Ιστορικού Αρχαιολογικού αλλά ασχολείται και με τους κλάδους της εστίασης και του τουρισμού. Θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

Η Αντιγόνη Δρούγκα έχει φοιτήσει στη Σχολή Φυσικοθεραπείας και δραστηριοποιείται στον τουριστικό κλάδο. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και θα είναι υποψήφια Τοπική Σύμβουλος.

Ο Δημήτρης Κατσαντώνης είναι αυτοδύτης στο επάγγελμα, ασχολείται όμως και με τον κλάδο της εστίασης. Με χαρά αποδέχτηκε την πρόταση να συμμετάσχει, για πρώτη φορά, στις αυτοδιοικητικες εκλογές. Θα είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος.   

Ο Γιώργος Χατζής είναι ένας νέος και δραστήριος άνθρωπος με διάθεση προσφοράς στον τόπο μας. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και για πρώτη φορά κατέρχεται στις Αυτοδιοικητικές εκλογές. Θα είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος.

Έχω λοιπόν τη χαρά να καλωσορίζω στην ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ πέντε ακόμη άξιους συμπολίτες μας υποψήφιους Συμβούλους και εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Και βέβαια, τα ονόματα υποψηφίων από τον Παντελεήμονα δεν σταματούν εδώ. Τα επόμενα ονόματα θα προβληθούν σε νέα παρουσίαση υποψηφιοτήτων του Συνδυασμού μας.

Πέτρος Κιάφας

Επικεφαλής του Συνδυασμού

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον Δήμο-τη

Δ.Δίου-Ολύμπου