37η Εμποροπανήγυρη Δήμου Κατερίνης: Μουσικές βραδιές & Θέατρο Σκιών στο πρόγραμμα εκδηλώσεων

Ψυχαγωγία
  • Εγκαίνια την Κυριακή 27/08 & ώρα 20:00, στον καθιερωμένο χώρο (περιοχή Ανδρομάχης)

Η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης αναμένεται το χρονικό διάστημα 27 Αυγούστου έως 03 Σεπτεμβρίου 2023, να φιλοξενήσει δεκάδες εμπόρους, μικροπωλητές κ.α. εκθέτες, ενώ οι τοπικοί και όχι μόνο παραγωγοί, θα έχουν τη δυνατότητα προβολής και ανάδειξης των  προϊόντων τους. 

Παράλληλα, πρόγραμμα μουσικών κ.α. εκδηλώσεων, θα πλαισιώνει και φέτος τη λειτουργία της Εμποροπανήγυρης προσφέροντας στιγμές ψυχαγωγίας στους επισκέπτες.

Στην ειδικά διαμορφωμένη μουσική σκηνή, η οποία θα τοποθετηθεί στο ψυχαγωγικό τμήμα της, θα πρωταγωνιστήσουν τοπικά μουσικά σχήματα, ερμηνευτές της παραδοσιακής και όχι μόνο μουσικής σκηνής.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 21:00, ενώ η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

Κυριακή 27/08

Εγκαίνια & LIVE

από το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης

Δευτέρα 28/08

Θέατρο Σκιών

«ΤΕΧΝΟΚΟΣΜΟΣ»

(ώρα έναρξης 20:00)

 Τετάρτη 30/08

Σεργιάνι στη μουσική παράδοση

με τους «ΓΙΑΓΚΙΝΙ»

Πέμπτη 31/08

Ελληνική βραδιά

με το μουσικό σχήμα

 του Κώστα Ζούνζουρα

Παρασκευή 01/09

Μουσικό γλέντι

με το σχήμα

του Αποστόλη Μυρωτή

Επιπλέον στο χώρο, θα λειτουργεί Λούνα Παρκ για τους μικρούς φίλους, ψησταριές και ζαχαροπλαστεία, όπου οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν ντόπια παραδοσιακά εδέσματα κ.α.

Η οργάνωση της Εμποροπανήγυρης γίνεται με τον συντονισμό των υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης, από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ανάπτυξης & Προγραμματισμού, Δημήτρη Βαϊνά. Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος«Ο ριζωμένος στην συνείδηση κατοίκων και επισκεπτών αυθεντικός λαϊκός θεσμός της Εμποροπανήγυρης αντέχει στο χρόνο όντας μια διέξοδος από την καθημερινότητα των κατοίκων. Οι  υπηρεσίες μας ρυθμίζουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε όλα να λειτουργήσουν εύρυθμα. Προτρέπουμε μικρούς και μεγάλους για μια βόλτα στο μεγάλο αυτό λαϊκό πανηγύρι».

Υπενθυμίζεται, ότι, η επίσημη έναρξη, θα γίνει την Κυριακή 27/08, στις 20:00, με την καθιερωμένη τελετή των εγκαινίων από τον Δήμαρχο Κατερίνης, Κώστα Κουκοδήμο.