Δήμος Κατερίνης: «Αυξημένα μέτρα και μέριμνα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας τη Δημοτική Αστυνομία»

Κοινωνία Πολιτική

Ενόψει εορτών Χριστουγέννων και νέου έτους, επί ποδός βρίσκεται, από αρχές Δεκεμβρίου, η Υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας Δ.Κατερίνης. Τις τελευταίες ημέρες όμως τα στελέχη της Υπηρεσίας βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα λόγω του ότι υπάρχει και πληθώρα οχημάτων και πεζών στο κέντρο της πόλης, αλλά όχι μόνο.

ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Η Δημοτική Αστυνομία Κατερίνης έχει λάβει αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας και μεριμνά για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας. Στόχος, να ρυθμίζεται όσο γίνεται καλύτερα η κυκλοφορία και να διευκολύνονται στις μετακινήσεις τους οι πολίτες που είτε είναι επιβάτες, είτε είναι πεζοί.

Με την συνεχή παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας Κατερίνης, πρωί και απόγευμα, τόσο στους χώρους όπου γίνονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις (πλατεία Δημαρχείου, πλατεία Ελευθερίας, πλατεία Μακεδονίας, πάρκο) όσο και σε βασικές οδικές αρτηρίες όπου υπάρχει μεγάλος φόρτος οχημάτων, διευθετείται όσο το δυνατόν καλύτερα η κυκλοφορία στην πόλη.

Με επικεφαλής τον Προϊστάμενο Αστυνόμευσης, Αντώνη Μπατσαρά, και υπό τις οδηγίες του αρμοδίου Αντιδημάρχου Γιώργου Τσιαλού, οι Δημοτικοί Αστυνομικοί που έχουν αναλάβει αυτό το έργο, εκτελούν το καθήκον τους με αποτελεσματικότητα, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΑΤΣΑΡΑΣ.

«Είμαι ιδιαιτέρως ευχαριστημένος από την υπευθυνότητα και τη δραστηριότητα που επιδεικνύουν οι συνάδελφοι Δημοτικοί Αστυνομικοί προκειμένου σ’ αυτές τις γιορτές των Χριστουγέννων αλλά και του νέου έτους να νιώσουν μεγαλύτερη ασφάλεια οι δημότες αλλά και οι επισκέπτες μας. Εμείς οι Δημοτικοί Αστυνομικοί είμαστε εδώ για να διευκολύνουμε όσο γίνεται περισσότερο τον κόσμο που θέλει να μετακινηθεί και να χαρεί τις εορταστικές ημέρες», δήλωσε ο κ. Μπατσαράς, ο οποίος ευχήθηκε: «Καλά Χριστούγεννα να έχουμε όλοι και να είναι ευτυχισμένο το νέο έτος 2020».

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΑΛΟΣ.

Από την πλευρά του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Γιώργος Τσιαλός, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους τους Δημοτικούς Αστυνομικούς μας που αυτές τις ημέρες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε οι Δημότες μας και οι επισκέπτες μας να νιώθουν ευχαριστημένοι κατά τις μετακινήσεις τους. Το έργο των Δημοτικών Αστυνομικών μας δεν είναι μόνο έργο που διασφαλίζει την τάξη, είναι κατά βάση και ένα κοινωνικό έργο. Όλα αυτά τα παιδιά που υπηρετούν στη Δημοτική μας Αστυνομία δείχνουν καθημερινά το κοινωνικό πρόσωπο της Υπηρεσίας μας.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους Δημότες μας αλλά και στους επισκέπτες μας, τούτες τις άγιες μέρες, να έχουν υγεία και δύναμη. Τους εύχομαι καλά Χριστούγεννα και όλοι μαζί να υποδεχθούμε με γιορτινή διάθεση το νέο έτος που έρχεται. Εύχομαι, ιδιαίτερα, στα μικρά παιδιά να χαρούν όσο περισσότερο γίνεται αυτές τις ημέρες, διότι η γέννηση του Χριστού είναι μια γιορτή που ταιριάζει στα παιδιά αλλά και σε όσους θέλουν να παραμείνουν παιδιά στην ψυχή».