Πέθανε ο πρ. πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων εμπόρων Γιώργος Γκοτζαμανίδης -Συλλυπητήρια μηνύματα

Κοινωνία

“Έφυγε” πλήρης ημερών ο γνωστός συντοπίτης μας Γιωργος Γκοτζαμανίδης ο οποίος είχε υπηρετήσει την πόλη ως πρόεδρος σωματείων εκπροσωπώντας τους εμπόρους της Πιερίας και όχι μόνο. Πλήθος τα συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 3 στην Ευαγγελική Εκκλησία.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Κοτζαμανίδη Γεωργίου για τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου τους προσώπου.

Η αναγγελία θανάτου του πρώην Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας, μας γέμισε θλίψη καθώς η συμβολή του στα δρώμενα της Ενώσεώς μας υπήρξε ανεκτίμητη. Υπήρξε αρωγός των προσπαθειών των συνταξιούχων εμπόρων της πόλης μας, εξαίρετος συνεργάτης αλλά κυρίως εξαίρετος άνθρωπος.

          Ομόφωνα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίστηκε :

  • Να εκφράσει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος
  • Να παραστεί σύσσωμο στην κηδεία του.
  • Να αποστείλει στεφάνι.

Η παρουσία του θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας

Ο Πρόεδρος

Βελλής Ιωάννης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην Προέδρου της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Πιερίας Κοτζαμανίδη Γεωργίου για το θάνατο του αγαπημένου τους προσώπου.

Με τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο