Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης: Η αξιοκρατία στα καλύτερα της και οι ερωτήσεις που τις δέχτηκαν με τα χίλια ζόρια!

Πολιτική

Η παρουσίαση του προγράμματος του δημοτικού ραδιοφώνου Κατερίνης πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης με πληθώρα παραγωγών και εκπομπών, μεταξύ των οποίων οι κ.κ Τσιμπονίδης (υποψήφιος με Κουκοδήμο) Βασιλειάδης (υποψήφιος με Κουκοδήμο) Ουσταμπασίδου (υποψήφια με Νταντάμη), Καλπακίδης (ειδικός σύμβουλος στο δήμο) , Καλπακίδης πατέρας του ειδικού συμβούλου, Φιλοκώστα (κόρη δημοτικού συμβούλου με τον Νταντάμη), Σιδηροπούλου (υπεύθυνη προγράμματος, υποψήφια με τον Νταντάμη), Καβουνίδου, (υποψήφια με τον Νταντάμη),Μπεινάς (δημοτικός σύμβουλος με Κουκοδήμο) , και άλλοι. Για μια ακόμη φορά ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος επανέλαβαν τους σκληρούς αγώνες που κάνουν για να “σώσουν” τον δήμο και από σήμερα “σώζουν” και το δημοτικό ραδιόφωνο, από τι ακριβώς όμως θα μάθουμε άλλη φορά! Έτσι μας είπαν γιατί σήμερα δεν είχαν τα στοιχεία να μας το πουν!!

“Να σώσουμε το δημοτικό ραδιόφωνο” ήταν κατά κάποιο τρόπο το σλόγκαν της γιορτινής παρουσίασης με τα καναπεδάκια σε μια χαρούμενη “οικογενειακή” ατμόσφαιρα.

Εννοείται φυσικά ότι το σήμα άλλαξε – ήταν της διοίκησης Χιονίδη- άλλωστε ότι θυμίζει την προηγούμενη διοίκηση πρέπει άμεσα να εξαφανιστεί.

Και αφού τελειώσαν τα παλαμάκια όπου ο ένας χειροκροτούσε τον άλλο, με τα χίλια ζόρια να κάνουν ερωτήσεις οι δημοσιογράφοι, οι οποίες δεν τους άρεσαν και θεωρήθηκαν κακεντρεχείς για να τους χαλάσουν την γιορτινή μέρα!

Οι ερωτήσεις που τέθηκαν και οι απαντήσεις που δόθηκαν: Τα συμπεράσματα δικά σας.

Το video είναι από το Olympusmera.gr

https://vimeo.com/379444704