Υλικοτεχνικό εξοπλισμό παρέδωσε η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας στην Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας – Η. Τσιτλακίδης: “Ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σας” (βίντεο)

Κοινωνία Τουρισμός

Υλικοτεχνικό εξοπλισμό παρέδωσε η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας στην Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας η οποία θα δοθεί στην ομάδα ΔΙΑΣ, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΞΕΠ. Τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Κουκουσέλα και τα στελέχη της ΕΛΑΣ, υποδέχθηκαν στα γραφεία, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης και μέλη του Δ.Σ της Ένωσης, ευχαριστώντας τους για την άριστη συνεργασία που υπάρχει και τις πολύτιμές υπηρεσίες που προσφέρουν.

Ο εξοπλισμός αγοράστηκε από μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων και συγκεκριμένα τους κυρίους Ηρακλή Τσιτλακίδη, Γιώργο Καραλή, Γιώργο Ζώβα, Νίκο Λαλούμη, Στράτο Χαλκίδη, Δημήτρη Τοπαλίδη και Νίκο Μαλιώρα. Τα συγκεκριμένα μέλη άμεσα ανταποκρίθηκαν στην έκκληση να συνδράμει η Ένωση στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας και ανέλαβαν το κόστος της δωρεάς.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής της Αστυνομίας Πιερίας κ. Κουκουσέλας, ευχαρίστησε την Ένωση Ξενοδόχων και πρόσθεσε ότι ο εξοπλισμός θα χρησιμοποιηθεί άμεσα από την ομάδα ΔΙΑΣ, στο πλαίσιο των ενεργειών περεταίρω ενίσχυσης της ΔΙΑΣ.

Ε.Μ.