Η αντιδήμαρχος Τουρισμού Δ. Κατερίνης Μαρία Τερζίδου για τα έργα της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου και την ταλαιπωρία των οδηγών σήμερα, Κυριακή: Έχουμε γίνει γραφικοί κύριοι, να σας “παρακαλούμε” να ολοκληρώσετε έργα (που πάνε με ρυθμούς χελώνας… 20ετία θα κλείσουμε)

Κοινωνία

Την έντονη αγανάκτηση της εκφράζει με ανάρτηση της στα social media η αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Κατερίνης για τα προβλήματα που δημιουργούνται στη εθνική οδό από τα έργα που εκτελεί η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου. Η αντιδήμαρχος κάνει λόγο για “εταιρεία απούσα στον μερικό αποκλεισμό του δρόμου,” τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι δεν πιστεύει στα χρονοδιαγράμματα που έχει δώσει η εταιρία.

Η ανάρτηση της κα Τερζίδου

“Αίρονται οι μόνιμες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί του αυτοκινητόδρομου στην περιοχή του Μακρύγιαλου Πιερίας…” μας ανακοίνωνε με ΔΤ η Aegean Motorway στις 30 Ιουνίου: https://tinyurl.com/3kfh9dp2

Μόνο που δεν μας έλεγε πως θα συνεχιστούν οι περιορισμοί των λωρίδων λίγο πιο πάνω και λίγο πιο κάτω….

Και ξαφνικά, οι τρεις λωρίδες γίνονται δυο και οι δυο μία! Τρεις και λίγο!

Η σημερινή φωτογραφία, 9 Ιουλίου 2023, λίγο πριν την έξοδο για #Κατερίνη, αποδεικνύει πως η ταλαιπωρία της Πιερίας συνεχίζεται και ομοιοτρόπως συνεχίζεται η ταλαιπωρία των οδηγών που διέρχονται την εθνική οδό, των εργαζομένων αλλά και των τουριστών, και αυτό παραμένει να προκαλεί τεράστια οικονομική ζημία σε όλη την περιοχή!

Η σημερινή φωτογραφία, ημέρα #Κυριακή, αποδεικνύει πως κάποιοι δεν ενδιαφέρονται αν οι τουριστικοί προορισμοί πλήττονται και αν κάποιοι άνθρωποι καταστρέφονται!

Έχουμε γίνει γραφικοί κύριοι, να σας “παρακαλούμε” να ολοκληρώσετε έργα (που πάνε με ρυθμούς χελώνας… 20ετία θα κλείσουμε) και εσείς να έρχεστε σε οίστρο εργασιακό ή πιο ορθά σε οίστρο οδικής ασφαλείας στην υψηλότερη τουριστική σεζόν της περιοχής.

Η εταιρεία απούσα στον μερικό αποκλεισμό του δρόμου, ακόμη και για τη στοιχειώδη, πρότερη ή επί τόπου, ενημέρωση των οδηγών που ταλαιπωρούνται.

Βαρεθήκαμε να βλέπουμε κώνους και φωτάκια να αναβοσβήνουν!

Προσωπικά, δεν θα πιστέψω ποτέ πως ισχύουν τα χρονοδιαγράμματά σας. Τα χρονοδιαγράμματά σας είναι εικονικά και η βραδύκαυστη εξέλιξη των έργων σας δίχως καμία κοινωνική ευαισθησία.

Η “Αθήνα” πρέπει να ακούσει και να ενεργήσει σε τούτο το τεράστιο πρόβλημα που ζει η Πιερία χρόνια τώρα!

Ένα φαινόμενο, χειρότερο και από την οικονομική κρίση, σε έναν άκρως αναπτυσσόμενο τουριστικό προορισμό.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0hPjr4vS9PnJKS4drzUpyEGDuvtVd8V1gZH45cSfgsAsaki37Fy8hrEPbqj6sbWBSl&id=100025689994586