Μετά από τις συνεχείς παρεμβάσεις του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας αίρονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί του αυτοκινητοδρόμου

Επαγγελματίες Κοινωνία Τουρισμός

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Με συνεχείς επαφές και παρεμβάσεις προσπαθούμε την ολοκλήρωση του έργου το συντομότερο δυνατόν, ώστε η διέλευση των τουριστών να είναι εύκολη και ασφαλής»

Μετά την ανοικτή επιστολή της 21ης Μαρτίου 2023, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, προς τη Διοίκηση της εταιρείας «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.», την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 3 Απριλίου 2023 με στελέχη της εταιρείας και τη συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία και τις παρεμβάσεις με όλους τους αρμόδιους από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, έχουν ήδη, από χθες αργά το απόγευμα απομακρυνθεί, οι κώνοι και στο ρεύμα προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη.

Επίσης από σήμερα αίρονται οι μόνιμες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί του αυτοκινητόδρομου στην περιοχή του Μακρυγιάλου Πιερίας και αφορά τις γέφυρες των Αλυκών και Μακρυγιάλου, στις οποίες εκτελούνται εργασίες ενίσχυσης και αναβάθμισης.

Οι δύο άνω γέφυρες θα αποδοθούν εκ νέου στην κυκλοφορία εντός του Ιουλίου, με την ολοκλήρωση και των υπολειπόμενων εργασιών. Οι εργασίες αυτές δεν θα επηρεάσουν όμως την κυκλοφορία επί του αυτοκινητόδρομου.

«Γνωρίζοντας ότι κατά τους θερινούς μήνες υπάρχει αύξηση της κυκλοφορίας του τμήματος της  ΠΑΘΕ στη Πιερία, λόγω της τουριστικής κίνησης, προσπαθούμε με συνεχείς επαφές και παρεμβάσεις τόσο προς την εταιρία όσο και προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την ολοκλήρωση του έργου το συντομότερο δυνατόν. Η ασφάλεια των τουριστών και των διερχομένων καθώς και η ομαλή λειτουργία της Πιερικής οικονομίας είναι το κύριο μέλημα μας»σημειώνει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.