K.Kουτρούπας: Θα τιμήσω στο ακέραιο την ψήφο των πολιτών, θα βρίσκομαι δίπλα τους, σε όλα τα μεγάλα και μικρά τους προβλήματα

Πολιτική

Θέλω να ευχαριστήσω, μέσα από την καρδιά μου, όλους τους Πιεριείς που συμμετείχαν στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου για την αγάπη και τη στήριξη που μου έδωσαν, τους συνεργάτες και τους φίλους που με συνόδευαν, άδολα και άοκνα, σε αυτό το υπέροχο ταξίδι για να επικοινωνήσουμε τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ στην Πιερία.

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ οφείλω στη γυναίκα μου, τη Μάρθα και στα παιδιά μου, Μάνο και Μαρίλια, που με ανέχτηκαν με απίστευτη υπομονή και στήριξη, όλο αυτό το διάστημα. Χωρίς τη συμπαράσταση και τη βοήθειά τους δε θα μπορούσα να φτάσω εδώ.

Θέλω να συγχαρώ τους εκλεγμένους βουλευτές της Πιερίας, τον κ. Φώντα Μπαραλιάκο, την κα. Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, τον κ. Σπύρο Κουλκουδίνα και τον κ. Κομνηνό Δελβερούδη και να τους ευχηθώ καλή κοινοβουλευτική θητεία.

Από την πλευρά μου δεσμεύομαι ότι θα τιμήσω στο ακέραιο την ψήφο των πολιτών, θα βρίσκομαι δίπλα τους, σε όλα τα μεγάλα και μικρά τους προβλήματα και θα προσπαθήσω ειλικρινά να συμβάλω, με τις παρεμβάσεις μου, ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής του τόπου μας, το μέλλον το δικό μας αλλά κυρίως, το μέλλον των παιδιών μας.

Όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής κάναμε ένα ακόμη βήμα στην ανοδική πορεία που διαγραφεί η Δημοκρατική Παράταξη τα τελευταία χρόνια.

Με ανανεωμένα αξιακά στελέχη δυναμώνουμε και προχωράμε, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο!