Ετήσια εκδήλωση Budokan Katerini – 48 χρόνια, προσφοράς στο καράτε

Αθλητικά

Την ετήσια εκδήλωση –με αφορμή τη συμπλήρωση 48 ετών από την ίδρυσή του- πραγματοποίησε την Κυριακή 11 Ιουνίου η Λέσχη Πολεμικών Ιαπωνικών Τεχνών Budokan Dojo Katerini

Η εκδήλωση, φιλοξενήθηκε στο «Κτήμα Δρούγκα» και μεταξύ άλλων περιελάμβανε επιδείξεις από τους μαθητές όλων των τμημάτων, καθώς και βραβεύσεις σε καρατέκα που διακρίθηκαν σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις καράτε.
Ο Ιδρυτής του Συλλόγου και δάσκαλος κ. Σταύρος Σταυριανίδης, ευχαρίστησε «από καρδιάς» τα μέλη και τους φίλους τουBudokan Dojo Katerini, καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης για την συνεχή στήριξη και συνεισφορά τους. Όπως τόνισε: «Στη Λέσχη καράτε Budokan, μένουνε πιστοί εδώ και 48 χρόνια στις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι, με την πεποίθηση ότι γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι, στηρίζοντας τις αδυναμίες των πιο αδύναμων μεταξύ μας. Ο Θεός να σας έχει όλους καλά!»
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρουσίασε η κ. Όλγα Σταυριανίδου (μέλος του συλλόγου).
Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της Λέσχης Στάθης Ιωάννης, ο διευθυντής αθλήματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε και πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Κώστας Παπαδόπουλος, ο εκπρόσωπος της αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου, Χρήστος Τσινίκος, η εκπρόσωπος του δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου Κωνσταντίνου Πιπίτσα Μακρίδου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κατερίνης Κώστας Λιακόπουλος, η βουλευτής Πιερίας Άννα Μάνη Παπαδημητρίου Άννα, ο πρώην δήμαρχος Κατερίνης και βουλευτής Πιερίας Σάββας Χιονίδης, καθώς και ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης και χορηγός του συλλόγου Γιάννης Ντούμος.


Ο επικεφαλής του προπονητικού τιμ του συλλόγου Sensei Βασίλης Σταυριανίδης, αναφέρθηκε στην παρουσία των αθλητών του Συλλόγου κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ευχαρίστησε τους γονείς για την στήριξη που παρέχουν στα παιδιά τους στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
Στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση των διακεκριμένων αθλητών/τριών του συλλόγου της αγωνιστικής σεζόν 2022 – 2023.Κεντρικό τιμώμενο πρόσωπο η αθλήτρια του συλλόγου Μαριάντα Ζαμαντζά, η οποία κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καράτε εφήβων – νεανίδων, που διεξήχθη στην Κύπρο.
Ακολούθησαν επιδείξεις τμημάτων, υπό την εποπτεία του βοηθού προπονητή Αλέξανδρου Σταυριανίδη, ξεκινώντας με τα μικρότερα παιδιά και συνεχίζοντας με μεγαλύτερες ηλικίες, δημιουργώντας μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, γεμάτη ενθουσιασμό και επευφημίες από όλους του παρευρισκόμενους.