Με δυο μεγάλες συγκεντρώσεις σε Βροντού και Κίτρος έκλεισε τις προεκλογικές του συγκεντρώσεις ο Σπύρος Κουλκουδίνας – Συγκίνηση και ενθουσιασμός!

Πολιτική

Με δυο μεγάλες συγκεντρώσεις σε Βροντού και Κίτρος έκλεισε τις προεκλογικές του συγκεντρώσεις στην περιφέρεια ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. Σπύρος Κουλκουδίνας.

Με ενθουσιασμό και παλμό τον υποδέχθηκαν οι κάτοικοι στις δυο συγκεντρώσεις, ενώ  ο ίδιος ευχαρίστησε συγκινημένος  για τη στήριξη και τη δύναμη όλους τους «ωραίους ανθρώπους που συνάντησε σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία.

Ο Σπύρος Κουλκουδίνας φανερά συγκινημένος για τη θερμή υποδοχή, εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του για την ανταπόκριση και την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Στις ομιλίες του αναφέρθηκε σε όλα τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο σε Βροντού και Κίτρος, σε θέματα υποδομών Υγείας στην Πιερία που όπως τόνισε είναι και θα είναι πάντα στο επίκεντρο των διεκδικήσεων του, ενώ έκλεισε με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βρέθηκαν κοντά του όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής του πορείας.