Δήμος Πρότυπο: “Η διοίκηση Κουκοδήμου συνεχίζει, με τρόπο προκλητικό, να υποτιμά τους δημότες της. Ευτυχώς ο κόσμος τους έχει καταλάβει!”

Πολιτική

Ανοίχτηκε, χθες, η προσφορά της ΜΙΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ εταιρείας που συμμετείχε στο διαγωνισμό για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού ύψους 5.000.000 ευρώ καθώς – ως γνωστόν – οι υπόλοιπες που θέλησαν να συμμετέχουν, δεν συμπεριέλαβαν στο φάκελό τους την απαραίτητη εγγυητική επιστολή.

Τι κι αν ο κ. δήμαρχος και τα στελέχη της διοίκησής του, προκειμένου να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, διατυμπάνιζαν ότι στο διαγωνισμό θα συμμετέχουν ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ήταν τελικά η εταιρεία που συμμετείχε…

Δυστυχώς όμως τα αξιοπερίεργα, αν όχι εξοργιστικά της συγκεκριμένης υπόθεσης, δεν εξαντλούνται μόνο στην επιμονή της διοίκησης να προμηθεύσει το δήμο με ηλεκτρολογικό υλικό ξεπερασμένης τεχνολογίας, ούτε στο γεγονός ότι από τις… ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ, φτάσαμε στη ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

Η συγκεκριμένη εταιρεία για μία προμήθεια πολλών εκατομμυρίων έδωσε ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΟΛΙΣ 1,5% και αναρωτιέται κανείς:

– Πώς θα αντικρίσει ο κ. δήμαρχος τα ίδια του τα στελέχη, τα οποία σήμερα εκθέτει ανεπανόρθωτα, καθώς ήταν αντιδήμαρχοι της διοίκησής του αυτοί που, προκειμένου να υπερασπιστούν τις επιλογές και τις εμμονές του δημάρχου, καλούσαν το σώμα του δημοτικού συμβουλίου να περιμένει την έκπτωση που θα δοθεί για τη συγκεκριμένη προμήθεια;

– Προσωπικά αισθάνεται, έστω και λίγο, εκτεθειμένος απέναντι στους δημότες στους οποίους άλλα λέει και τελικά άλλα κάνει;

Ο διαγωνισμός αυτός, κύριοι της διοίκησης, είναι ενδεικτικός τους τρόπου που διοικείτε από την αρχή της θητείας σας: με ψέματα, αδιαφάνεια, προκλητικότητα, βιάζοντας την κοινή λογική και κυρίως με αποφάσεις που ζημιώνουν τους δημότες και υποθηκεύουν το μέλλον τους.

Ο συνδυασμός ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ καταγγέλλει σε κάθε τόνο την απαράδεκτη μεθόδευση της συγκεκριμένης προμήθειας που σκανδαλίζει τον κοινό νου!

Ευτυχώς ο κόσμος σας έχει καταλάβει!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

«ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ»