«Έλαμψαν» και στη Βουλγαρία, οι καρατέκα της Λέσχης Καράτε Budokan Κατερίνης -11 μετάλλια!

Αθλητικά

11 μετάλλια και δεύτερος στη γενική κατάταξη ο Σύλλογος Καράτε Budokan Κατερίνης, σε διεθνές του τουρνουά

Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι καρατέκα της Λέσχης Καράτε Budokan Κατερίνης, στο Sofia Open Karate Tournament, που διεξήχθη το Σάββατο στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας.

Η αποστολή του Budokan Κατερίνης, με αρχηγό της τον προπονητή Βασίλη Σταυριανίδη, επέστρεψε στην Κατερίνη έχοντας στις αποσκευές της 7 χρυσά, 2 αργυρά και 7 χάλκινα μετάλλια, κατατάσσοντας το Σύλλογο 2ο στη γενική κατάταξη, μεταξύ 67 συλλόγων από 14 χώρες. Να σημειωθεί ότι για μια θέση στο βάθρο, αγωνίστηκαν συνολικά 750 αθλητές.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι:

-Σαμαράς Παναγιώτης (στις κατηγορίες Cadet male -52 kg και Junior male -55kg)

-Ζαμαντζά Μαριάντα (στις κατηγορίες Cadet female -61kg και Junior female -59kg)

-Τσολακίδου Ελένη (στις κατηγορίες Cadet female +61kg και Junior female +66kg)

-Μαυρίδου Καλλιόπη (στην κατηγορία Senior female -61kg)

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι:

-Τρουμπούκης Γεώργιος κατηγορία Children male U14 -55kg

-Μπατάλας Γεώργιος  κατηγορία Children male U12 -40kg

Επίσης ασημένιο κατέκτησαν αθλητές του Συλλόγου μας στο Ομαδικό Kumite στις κατηγορίες Male team kumite U14 οι Ταγάρας Δημήτριος και Τσολακίδης Δημήτρης και στην κατηγορία Female Team Kumite Junior η Ανδριάνα Μπάσδρα

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν στο Ομαδικό Kumite της κατηγορία τους οι: Μπάσδρας Γεώργιος, Χρυσίδης Ιωάννης, Ταγάρας Δημήτριος, Θεοχαρόπουλος Δημήτριος, Καραβίδα Ζηνοβία, Τσολακίδου Ελένη, Μαυρίδου Καλλιόπη και Ζαμαντζά Μαριάντα.

«Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν ιδανικά», δήλωσε ο προπονητής του Συλλόγου Βασίλης Σταυριανίδης. «Ήταν μια δυνατή διοργάνωση, με καλό ανταγωνισμό και καρατέκα από πολλές χώρες. Οι αθλητές μας, ήταν υποδειγματικοί και εκτός τατάμι, εκπροσωπώντας επάξια τη χώρα μας. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, όχι μόνο στο OPEN της Σόφιας, αλλά και στα αντίστοιχα OPEN σε Τρίκαλα και Κολινδρό», δήλωσε ο προπονητής του Συλλόγου.