Δραστηριότητα υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ

Πολιτική

Την Κυριακή 14 Μάη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του ΚΚΕ με ομιλήτρια τη Στέλλα Νικολάου, υποψήφια βουλευτή Πιερίας στην ταβέρνα «Φαγοπότι».
Ταυτόχρονα ο Παναγιώτης Κουλαουζίδης υποψήφιος βουλευτής, περιόδευσε σε χωριά του δήμου Πύδνας – Κολινδρού.

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ τόνισαν μεταξύ άλλων ότι βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν από τις κάλπες της 21ης Μάη κι ευτυχώς η μνήμη του λαού, δεν είναι μνήμη χρυσόψαρου, παρά το γεγονός ότι η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ επιχειρούν να κρύψουν ότι τα τελευταία -πολλά χρόνια- που έχουν κυβερνήσει με διάφορα σχήματα, έχουν καταδικάσει τα λαϊκά νοικοκυριά να πηγαίνουν απ’ το κακό στο χειρότερο.

Τόνισαν ότι τα  κόμματα που θα σχηματίσουν την επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βρεθούν όσο πιο αδύναμα γίνεται, για να είναι πιο δυνατός ο λαός. Η αντιλαϊκή σταθερότητα, για την οποία μιλάνε η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, είναι ο δρόμος που φέρνει ανασφάλεια και αστάθεια στη ζωή του λαού και της νεολαίας. Σταθερότητα για τον λαό, τη ζωή και τα δικαιώματά του σημαίνει πιο δυνατό ΚΚΕ.

Ο λαός να πει «ως εδώ» στις αντιλαϊκές πολιτικές. Η αγανάκτηση  να μετατραπεί σε απόφαση αγώνα για τη μόνη προοδευτική διέξοδο, την πάλη για μια άλλη εξουσία και οικονομία, που στο επίκεντρό της θα έχει την ικανοποίηση των αναγκών των πολλών.