Γκούνας Αθανάσιος (Σάκης): Ανάγκη για αλλαγή πορείας της χώρας

Πολιτική

Το χρωστάμε στη νέα γενιά, το χρωστάμε στον περήφανο λαό μας, που υπομένει τα βάρη της αντιλαϊκής  πολιτικής της κυβέρνησης» .

Στην τελική ευθεία του προεκλογικού αγώνα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι επισκέψεις του υποψήφιου βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Γκούνα Αθανασίου(Σάκη), κοντά στους πολίτες σε κάθε γωνιά του νομού. Ιδιαίτερα δημιουργικό ήταν το Σαββατοκύριακο, με τον κ. Γκούνα να έχει επισκεφθεί την Ανδρομάχη, τα Καταφυγιώτικα, το Κίτρος, τη Λαγόραχη, το Μοσχοπόταμο, το Ελατοχώρι, τη Ρητίνη, τη Σφενδάμη, την Περίσταση καθώς και συνοικίες της Κατερίνης. Παράλληλα συμμετείχε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν  από την Μητρόπολη  και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με θέμα «Πιερία και προσκυνήματα» με την παρουσία της προέδρου του ΕΟΤ κ. Γκερέκου και των Ποντιακών Συλλόγων για την επικειμένη ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού στις 19 Μαΐου.

Η καταγραφή των προβλημάτων από τη μια και η παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την επόμενη ημέρα  στους πολίτες, από την άλλη,  ολοκληρώνεται με τα μηνύματα της νέας αλλαγής και συσπείρωσης να εντείνονται καθημερινά όλο και περισσότερο πλησιάζοντας προς τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο κ. Γκούνας διατρανώνει την επιτακτική ανάγκη για ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζοντας ότι : «Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σημαίνει: αύξηση μισθών, μείωση τιμών, έλεγχος της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας, ρύθμιση χρεών,

ισχυρό κοινωνικό και αποτελεσματικό κράτος. Το ερώτημα λοιπόν είναι: Δικαιοσύνη παντού ή προνόμια για τους λίγους; Την αδικία δεν την ανέχεται ούτε ο αριστερός, ούτε ο δεξιός, ούτε ο κεντρώος», ενώ υπογραμμίζει πως «Έπρεπε με τόσα συγκριτικά πλεονεκτήματα σε αυτόν το ευλογημένο τόπο που ζούμε, να είμαστε ο πιο πλούσιος νομός της Ελλάδας, έπρεπε  να υπάρχουν χιλιάδες θέσεις εργασίας, όλοι να έχουν ένα πολύ καλό  εισόδημα. Αντίθετα, η ΠΙΕΡΙΑ μας είναι ο 7ος πιο φτωχός νομός της Ελλάδας! Αυτός είναι ο λόγος  που με ώθησε να ασχοληθώ με την πολιτική,  γιατί τόσα χρόνια, δε βλέπω καμιά πρόοδο, καμιά ανάπτυξη. Ήρθε η ώρα με τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να στηριχτούμε στο πρόγραμμά μας και να αγωνιστούμε  για την επανεκκίνηση της Πιερίας, για ένα καλύτερο μέλλον, πρόοδο κι ευημερία. Το χρωστάμε στη νέα γενιά, το χρωστάμε σε αυτόν τον περήφανο λαό, που υπομένει σηκώνοντας τα βάρη της αντιλαϊκής  πολιτικής της κυβέρνησης . Φωνάζουμε φτάνει, πια, ως εδώ. Στις 21 Μαΐου, ψηφίζουμε νέα αλλαγή ». 

Νέα γενιά, νέες ιδέες

Για την Ελλάδα, για την Πιερία.

ΓΚΟΥΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)

Υποψήφιος βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ.

Λέκτορας  Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Οικονομολόγος -Μελετητής ΕΣΠΑ