«Οι 12 Άθλοι του Ηρακλή» – Το πιο συναρπαστικό πάρκο για την Ελληνική Μυθολογία είναι στην Κατερίνη! (φωτογραφίες)

Κοινωνία Ψυχαγωγία
  • Εντυπωσιάζουν οι πρώτες εικόνες!
  • Ήδη 4.000 μαθητές  σχολείων από όλη την Ελλάδα έχουν προγραμματίσει την επίσκεψή τους
  • Από τις 12 έως τις 31 Μαΐου στο 2ο Φεστιβάλ Πάρκου του Δήμου Κατερίνης

Το 2ο Φεστιβάλ Πάρκου σηκώνει αυλαία αύριο Παρασκευή 12 Μαΐου και με επίκεντρο τους «12 άθλους του Ηρακλή» είναι έτοιμο να προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες μια ανεπανάληπτη, βιωματική, διδακτική και διαδραστική εμπειρία! Το πιο συναρπαστικό πάρκο για την Ελληνική Μυθολογία ξεκινά και οι πρώτες εικόνες είναι εντυπωσιακές!

Το δημοτικό πάρκο μεταμορφώθηκε σε έναν παραμυθένια θεματοποιημένο χώρο: τα τεράστια ρομποτικά ομοιώματα με κίνηση και ήχους «δένουν» αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον και μας προσκαλούν σε ένα φανταστικό ταξίδι πίσω στον χρόνο, με τον  Ηρακλή και τους άθλους του – πρωταγωνιστές.

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες έως και τις 31/05, θα ακολουθούν μια ξεχωριστή «διαδρομή στο μύθο και την ιστορία», προκειμένου να γνωρίσουν και να «δουν» τον Ηρακλή, όπως ποτέ μέχρι σήμερα, στο Δημοτικό Πάρκο, σε έναν ιδανικό χώρο ανάπτυξης των 12 Άθλων του μυθικού ήρωα, συνδυασμένο με την σχετική σκηνογραφία.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, σε 4.000 και πλέον ανέρχονται τα παιδιά, από διάφορα σχολεία της χώρας, που έχουν ήδη προγραμματίσει την επίσκεψή τους στο θεματικό πάρκο, ενώ έπεται και συνέχεια.

*Είσοδος ελεύθερη

*Τα σχολεία που θέλουν να συνοδεύσουν την περιήγηση με ξενάγηση θα προσέρχονται μόνο με προγραμματισμένο ραντεβού.

Τηλ. Επικοινωνίας/ κρατήσεων:

κ. Παναγιώτα Πάντζαλη 2351350436, pantzaligiota@gmail.com

κ. Αγγελική Παπαχρήστου 2351350537, aggeliki.papaxristou@gmail.com

STREET FOOD – Μουσικές, Θέατρο & Πλήθος δραστηριοτήτων

Παράλληλα, στον εμβληματικό αυτό πνεύμονα πρασίνου, ο Δήμος Κατερίνης υποδέχεται την Άνοιξη του 2023 με μουσική, θέατρο, εκπαιδευτικές – αθλητικές δραστηριότητες, street food κ.α. σε μία πραγματική πανδαισία, από τις 12 έως τις 21 Μαΐου 2023.