Υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Π.Ε Πιερίας Δήμου Πύδνας Κολινδρού  για την ασφαλτόστρωση αγροτικών οδών

Κοινωνία

Υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ και του ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ για την υλοποίηση του έργου: «Ασφαλτόστρωση Αγροτικών Οδών Δήμου Πύδνας – Κολινδρού».

Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από τις πιστώσεις του Τεχνικού Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έτους 2022 με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Ασφαλτόστρωση Αγροτικών Οδών Δήμου Πύδνας – Κολινδρού» και συγκεκριμένα περιλαμβάνει α)Εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης αγροτικού δρόμου που οδηγεί προς το εξωκλήσι του άγιου Γεωργίου στην Κοινότητα Αλωνίων του Δήμου Πύδνας Κολινδρού, β)Εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης αγροτικής οδού που συμβάλει στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Κατερίνης και γ)Εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης αγροτικής οδού που οδηγεί προς το εξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής στην Κοινότητα Σφενδάμης.

«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας πάντα σε αγαστή συνεργασία και με τους τρεις Δήμους της περιοχής, υλοποιεί έργα υποδομής με γνώμονα την ανάπτυξη του τόπου προς όφελος τόσο των πολιτών όσο και των επισκεπτών της Πιερίας», επεσήμανε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου.