Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας δίνεται η δυνατότητα στους μυδοπαραγωγούς της Πιερίας, να συμμετέχουν στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «TUTTOFOOD 2023» στο Μιλάνο, από 8 έως 11 Μαΐου, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου με τίτλο «Δράσεις προώθησης, προβολής και αύξησης της αναγνωρισιμότητας του φρέσκου Μυδιού Πιερίας στην αγορά της Ελλάδας, Ιταλίας, Βελγίου και Γαλλίας», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αλιείας & Θάλασσας 2014-2020».
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν Β2Β συναντήσεις καθώς και live cooking show από σεφ, οι οποίοι θα παρουσιάσουν μοναδικά πιάτα, γεμάτα γεύση και άρωμα Αιγαίου, μαγειρεμένα φυσικά με τα εξαιρετικής ποιότητας φρέσκα Μύδια Πιερίας.
Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να γευτούν τα Μύδια Πιερίας καθώς και να ενημερωθούν για την υψηλή διατροφική τους αξία.