Γκούνας Αθανάσιος (Σάκης) υπ.βουλευτής: «Την αδικία δεν την ανέχεται, ούτε ο αριστερός, ούτε ο δεξιός, ούτε ο κεντρώος. Δικαιοσύνη παντού είναι το συμβόλαιο τιμής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.»

Πολιτική

Η αλαζονεία, η διαφθορά η οικογενειοκρατία,  δεν μπορεί να συνεχίσουν άλλο σε αυτόν τον τόπο. Είναι άδικο! Η  κοινωνία ζητά νέο πολιτικό ήθος και νέα πρόσωπα να την εκπροσωπήσουν. Το ερώτημα είναι: Δικαιοσύνη παντού ή προνόμια για τους λίγους;  Την αδικία δεν την ανέχεται, ούτε ο αριστερός, ούτε ο δεξιός, ούτε ο κεντρώος. Πως απαντούμε σε όλες αυτές τις αδικίες; Πρώτα απ’ όλα πρέπει να φέρουμε, πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που σημαίνει: πολιτική αλλαγή και  προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας  την επόμενη κιόλας ημέρα των εκλογών».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Γκούνας Αθανάσιος στην επίσκεψή του στον Κολινδρό και στις συνομιλίες που είχε με τους φίλους και ψηφοφόρους της όμορφης κωμόπολης.

 Ο κ. Γκούνας είχε ιδιαίτερη συζήτηση με τους νέους αφουγκράστηκε τις ανησυχίες και τα προβλήματά τους υπογραμμίζοντας ότι «Οι νέοι και οι νέες, σε συντριπτικά ποσοστά, είναι πολιτικοποιημένοι πλέον, ασχολούνται με τα κοινά, όμως την ίδια ώρα δείχνουν μεγάλη δυσπιστία απέναντι σε πολιτικά κόμματα. Η κυβέρνηση άλλωστε γνωρίζει πολύ καλά πως, αν η οργή της νέας γενιάς μετουσιωθεί σε πολιτική πράξη και καταλήξει στις κάλπες, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για την ίδια. Οι νέοι μας, αγωνιούν για τον τόπο τους. Το ξέρω καλά, γιατί το ζω μέσα από τους φοιτητές μου. Η Ελλάδα πρέπει να προωθήσει πολιτικές ανάπτυξης που θα εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τις νέες γενιές».

Νέα γενιά, νέες ιδέες

Για την Ελλάδα, για την Πιερία

ΓΚΟΥΝΑΣ ΣΑΚΗΣ

Υποψήφιος βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ.

Μέλος Κεντρικής Επιτροπής.

Λέκτορας  Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Οικονομολόγος -Μελετητής ΕΣΠΑ