Μεγαλειώδης  ανοικτή συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. στην κεντρική πλατεία  του Κολινδρού – Συγκινητική υποδοχή Κουλκουδίνα στον Κολινδρό!

Πολιτική

Εντυπωσιακή υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι του Κολινδρού στον υποψήφιο Βουλευτή Πιερίας της Ν.Δ. Σπύρο Κουλκουδίνα, τόπο καταγωγής του, στην ανοικτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του ιστορικού δήμου το βράδυ του Σαββάτου.

Με χειροκροτήματα και παλμό, σε ένα μοναδικό πανηγυρικό κλίμα άνθρωποι όλων των ηλικιών, βρέθηκαν στο πλευρό του σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ομιλία από τον ίδιο με αναφορές στην ιδιαίτερη σχέση του με τους ανθρώπους του Κολινδρού.

Ο Σπύρος Κουλκουδίνας στην ομιλία του αναφέρθηκε συνοπτικά στο έργο της κυβέρνησης  της Ν.Δ. , σημείωσε την κρισιμότητα της κάλπης της 21ης Μαΐου και δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Σε λίγες ημέρες θα κληθούμε να επιλέξουμε την κυβέρνηση της χώρας μας. Η εκλογική αυτή αναμέτρηση λοιπόν είναι κρίσιμη. Γιατί από αυτήν θα επιλέξουμε ποιος θέλουμε να κυβερνήσει αυτή τη χώρα. Ποιον θέλουμε πρωθυπουργό, ποια πολιτική δύναμη απέδειξε ότι μπορεί στα δύσκολα. Το σύνθημα μας για σταθερότητα, συνέχεια και συνέπεια  είναι τρεις λέξεις που συμπυκνώνουν τρεις μεγάλες κατακτήσεις. Γιατί από το 2019 μέχρι σήμερα πετύχαμε να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος της τετραετίας ΣΥΡΙΖΑ. Τα καταφέραμε. Δεν το λέμε εμείς. Το απέδειξε η ιστορία.  Δεν θα ισχυριστώ ότι δεν έγιναν λάθη. Δεν θα πω ότι όλα λειτούργησαν τέλεια. Θα ήταν και ψέμα και προσπάθεια ωραιοποίησης και δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Σκοπός μου είναι να θυμίσω, να υπενθυμίσω, να αναδείξω όσα πετύχαμε μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια με απανωτές -μεγάλες κρίσεις».

Στην αναφορά του για τον Κολινδρό τόνισε: «Μπορούμε να διεκδικήσουμε περισσότερες υποδομές για τον πολύπαθο αγροτικό μας τομέα;  Εδώ στον Κολινδρό δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε την κατασκευή φράγματος στη θέση Δουπόνιτσα; Να δώσουμε λύση στα προβλήματα άρδευσης όχι μόνο της περιοχής του Κολινδρού αλλά και των κοινοτήτων που βρίσκονται δίπλα;  Σφενδάμη, Καστανιά, Καταχά, Ελευθεροχώρι;  Δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε κι εμείς τον Αλιάκμονα που περνάει από τη Μεγάλη Γέφυρα σε απόσταση αναπνοής από το βόρειο τμήμα του Κολινδρού;  Να ενισχύσουμε  και να αναβαθμίσουμε το αθλητικό μας κέντρο και να γίνει κέντρο υποδοχής για την προετοιμασία ομάδων; Να γίνει προπονητήριο με υποδομές φιλοξενίας για όλα τα αθλήματα;  Να αξιοποιήσουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά και να αναδείξουμε την περιοχή του Κάστρου μας που ελάχιστοι εκτός Κολινδρού γνωρίζουν και να διεκδικήσουμε τη δημιουργία Βυζαντινού Μουσείου που τα εκθέματα του είναι καταγεγραμμένα εδώ και δεκαετίες στην Εφορεία Αρχαιοτήτων; Αυτά και ακόμη περισσότερα μπορούμε.

Κλείνοντας την ομιλία του και έντονα φορτισμένος τόνισε: «Νέοι άνθρωποι σε όλη τη χώρα βρίσκονται όπως εγώ σ’αυτον τον αγώνα για τον ίδιο λόγο. Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιστεύει στη νέα γενιά πολιτικών και το απέδειξε με την επιλογή νέων ανθρώπων στο 50% των ψηφοδελτίων σε όλη την επικράτεια. Σας ζητώ να βάλετε  τη Γενιά μας μπροστά, να της δώσετε την ευκαιρία που δικαιούται. Να μας επιτρέψετε να δουλέψουμε και να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη όλων των πολιτών, Σας ζητώ να μας επιτρέψετε να σας δείξουμε πως ο πολιτικός δεν έχει μόνο στόμα αλλά και αυτιά. Είμαι σήμερα εδώ για να σας ζητήσω να μου  δώσετε τη δύναμη να το κάνω. Να μου δώσετε τη δυνατότητα να διεκδικήσω. Εδω σ’ αυτήν την πλατεία στις 21 Μαΐου θα πανηγυρίσουμε τη μεγάλη μας νίκη, για εμάς, για τα παιδιά μας, για την πατρίδα μας».