Τον Εμπορικό Σύλλογο Κατερίνης επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Ντούμος

Επαγγελματίες Κοινωνία Οικονομία

Τον υποψήφιο δήμαρχο Κατερίνης Γιάννη Ντούμο υποδέχθηκαν ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης, μετά από αίτημα του επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού “ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ” για συνάντηση με τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου.

Ήταν μια πολύ ουσιαστική συζήτηση σε φιλικό κλίμα κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Ντούμος ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα που απασχολούν εδώ και χρόνια τους καταστηματάρχες των οποίων οι επιχειρήσεις αναπτύσσονται στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Οι δύο πλευρές προσβλέπουν σε μια εποικοδομητική συνεργασία για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων, τα κυριότερα από τα οποία αφορούν στη συντήρηση και ανακατασκευή σημείων του πεζόδρομου, στην εύκολη πρόσβαση των ΑμεΑ στην αγορά, στην αναβάθμιση του φωτισμού και στη σωστή διαχείριση των αδέσποτων-εκτός των άλλων- και στο κέντρο της πόλης.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης Κώστας Ρέχας ευχαρίστησε τον κ. Ντούμο για το ειλικρινές ενδιαφέρον του συνδυασμού “ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ” για τα ζητήματα της τοπικής αγοράς ενώ από την πλευρά ο υποψήφιος δήμαρχος σημείωσε ότι σέβεται και υπολογίζει πολύ στην άποψη και την εμπειρία των εμπόρων που γνωρίζουν όσο λίγοι την πόλη.