Σύλλογος γονέων κηδεμόνων και φίλων Αμεα Πιερία: Θερμές ευχαριστίες προς τον Σύνδεσμο Οπαδών Πιερικού

Κοινωνία

   Το  Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς το Διοικητικό Συμβούλιο  του Συνδέσμου Οπαδών Πιερικού  Θύρα 5, Βασιλειάδη Ελευθέριο Πρόεδρο και Γιαμαλή Γεώργιο Γενικό Γραμματέα.

   Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους Συνδεσμίτες,  Τέλη Βακουφτσή και Θάνο Αδαμιδη για την συλλογή τροφίμων, εν όψει  των Άγιων Ημερών του Πάσχα, με καθοριστικό ρόλο να έχει ο  συλλέκτης του Πιερικού κ. Αδαμόπουλος Δημήτριος.

   Οι ενέργειες και πράξεις του Σ.Ο.Π αναβαθμίζουν το φιλανθρωπικό πνεύμα και ακριβώς για αυτό έχουμε τους καλύτερους Rolingan΄s στην Ελλάδα.

   Eνέργειες, πράξεις και φιλαθλητικό πνεύμα που τιμούν την Πιερία.

   Αγαπητοί φίλοι, πράξεις σαν την δική σας διατηρούν άσβεστο το Πνεύμα της Αγάπης και Αλληλεγγύης και ανταποκρίνεται πλήρως στο μήνυμα του Θεανθρώπου, το διαχρονικό  αγαπάτε αλλήλους.

   Και έχει ιδιαίτερη βαρύτητα το γεγονός ότι αυτή η φιλανθρωπική δραστηριότητα πραγματοποιείται από νέα παιδιά.  Εύγε !

   Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες ώστε κατά το δυνατόν να ελαφρύνουμε τον οικογενειακό προϋπολογισμό αυτών.

   Κλείνοντας , μαζί με τις θερμές ευχαριστίες μας, σας προσκαλούμε στον Πολυχώρο μας «Καφέ Κομπολόι» ώστε από κοντά να παρακολουθήσετε τις καθημερινές δραστηριότητες των παιδιών μας.  Περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε στον χώρο και να σας ενημερώσουμε για τους σκοπούς και τις δράσεις του Συλλόγου μας.

                                              Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                                                        Ο Πρόεδρος

                                                 Γεωργιάδης Γεώργιος