Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης| Χρυσοί Πρωταθλητές οι Παίδες του Αρχέλαου- 4 χρυσά και 1 χάλκινο μετάλλιο ο απολογισμός

Αθλητικά

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης που έγινε στην Καράτουλα του Νομού Ηλείας οι Πρωταθλητές Παίδες του Αρχέλαου Κατερίνης παρέμειναν Πρωταθλητές.

Τα τρομερά παιδιά του Αρχέλαου Κατερίνης κατόρθωσαν να κερδίσουν όλους τους τελικούς και μια τρίτη θέση και με τις επιδόσεις και των άλλων αθλητών μας ανέβασαν ξανά τον Αρχέλαο στο πρώτο σκαλί του βάθρου των νικητών.

Οι διακριθέντες αθλητές του Αρχέλαου Κατερίνης είναι:

-Σωκράτης Κωνσταντινίδης
1ος Χρυσό μετάλλιο
-Λευτέρης Παππάς
1ος Χρυσό μετάλλιο
-Δημήτρης Παππάς
1ος Χρυσό μετάλλιο
-Θανάσης Ευθυμιάδης
1ος Χρυσό μετάλλιο
-Μενέλαος Βούλγαρης
3ος Χάλκινο μετάλλιο

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του Αρχέλαου Κατερίνης που αγωνίστηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης. Ακόμα και οι αθλητές που δεν κατάφεραν να κερδίσουν κάποια διάκριση έβαλαν το λιθαράκι με την συμμετοχή τους για να ανεβεί ο Αρχέλαος στο πρώτο σκαλί του βάθρου στην γενική κατάταξη.

Συγχαρητήρια στους προπονητές του Αρχέλαου Κατερίνης Σάββα Τσεντίδη και Κώστα Ταμό. Άξιο δίδυμο με πολύ καλή συνεργασία. Οι πρωτεργάτες των επιτυχιών του Αρχέλαου Κατερίνης με σωστή και συστηματική δουλειά κατάφεραν όλα αυτά τα χρόνια να κάνουν υψηλό πρωταθλητισμό και να διατηρούν τον Αρχέλαο κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα και με καλή παρουσία στις διεθνείς διοργανώσεις.

Αρχέλαος Κατερίνης
Παλαιστικό Τμήμα