Ν. Έφεσος Πιερίας: Τρεις πανέμορφοι πελαργοί νεκροί από ηλεκτροπληξία

Κοινωνία

Το μακρύ ταξίδι τρων πανέμορφων πελαργών τελείωσε με τον χειρότερο τρόπο καθώς οι κάτοικοι της Ν. Εφέσου βρέθηκαν μπροστά σε ένα θλιβερό θέαμα. Όπως έγραψε και ανέβασε στο facebook ο κ. Δημήτρης Κατιρτζής, παρά τις αλλεπάλληλες ενημερώσεις στη ΔΕΗ από πλευράς της Τοπικής Κοινότητας της Νέας Εφέσου για την τοποθέτηση φωλιών επάνω σε συγκεκριμένους στύλους, για τους πελαργούς δυστυχώς τρεις έπαθαν ηλεκτροπληξία και πέθαναν.

Η ανάρτηση

Παρά τις αλεπάλληλες ενημερώσεις στη ΔΕΗ από πλευράς της Τοπικής Κοινότητας της Νέας Εφέσου και τις ικεσίες μας για την τοποθέτηση Φωλιών επάνω σε συγκεκριμένους στήλους , για τους πελαργούς που κάθε χρόνο επισκέπτονται το χωριό, δυστυχώς πάλι σήμερα τρεις πανέμορφοι πελαργοί έπαθαν ηλεκτροπληξία και πέθαναν. Το μοναδικό τους έγκλημα είναι, ότι αφού διάνησαν κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα πετόντας, θέλησαν να φτιάξουν την φωλιά τους για να στεγάσουν την δική τους οικογένεια. ΚΡΙΜΑ !!! Κυρίες και κύριοι της ΔΕΗ, καμαρώστε τους.

https://www.facebook.com/dimitris.katirtzis.1/posts/pfbid0bCVWu1bQga6cANEPVgTSuQR29Rdiin4rcKtuTMnH4d4gURZHd7TNYNF9y4rfn7wYl