Καθημερινές οι παρεμβάσεις από την Π. Ε. Πιερίας – Παρεμβάσεις στην 13η Επαρχιακή Οδό Αιγινίου Κολινδρού, Καστανιά, Ρυάκια

Κοινωνία

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις βελτίωσης του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, που εντάσσονται στο έργο: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ  ΣΤΗΝ 13η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 7η  ΚΑΙ 13η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ  ΟΔΟ».

Το έργο, χρηματοδοτείται από το ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΚΜ και Κωδικό  Έργου: 2131ΠΙΕ003ΚΑΠ21, περιλαμβάνει την εκτέλεση εργασιών με σκοπό τη  βελτίωση του οδικού δικτύου στις προαναφερθείσες Επαρχιακές Οδούς και της 13ης Εθνικής οδού.

Ειδικότερα, στα πλαίσια του έργου, υπό εξέλιξη βρίσκεται η τοποθέτηση στηθαίων επί της 13ης  Επαρχιακής οδού Αιγίνιο – Κολινδρός – Καστανιά Ρυάκια και συγκεκριμένα σε δύο τεχνικά στο τμήμα Κολινδρός – Καστανιά και σε δύο σημεία στο τμήμα Αιγίνιο – Κολινδρός.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, που επίβλεψε τις παρεμβάσεις, υπογράμμισε ότι «με ταχείς ρυθμούς υλοποιείται το  τεχνικό πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας με προτεραιότητα την οδική ασφάλεια και την αναβάθμιση  των υποδομών του τόπου μας».