Κατερίνη| Ακόμα μία σπουδαία διάκριση σε διεθνές επίπεδο για τη Δανάη Ζενουνλλάρι του Απολλώνειο Boxing Club – 1η στο τουρνουά EUBC DRACULA OPEN στο Αράντ της Ρουμανίας

Αθλητικά

Ακόμα μία σπουδαία διάκριση σε διεθνές επίπεδο σημείωσε η Δανάη Ζενουνλλάρι του Απολλώνειο Boxing Club  που κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των Γυναικών, στο τουρνουά EUBC DRACULA OPEN στο Αράντ της Ρουμανίας.

Η 16χρονη πρωταθλήτρια λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στις Νεάνιδες, ανέβασε τον «πήχη» της ηλικιακής κατηγορίας της και,  κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της διοργάνωσης στη Ρουμανία.

Ο δρόμος για το χρυσό δεν ήταν εύκολος για την νεαρή αθλήτρια της Αναστασίας Βαβύλα, όμως με εξαιρετικές εμφανίσεις κατάφερε να αποκλείσει, σημαντικές αντιπάλους ανάμεσα τους και η πρωταθλήτρια Ευρώπης.

 Στον μεγάλο τελικό της Δευτέρας (27/2), έδωσε τον καλύτερο της εαυτό έναντι στην Ρουμάνα πρωταθλήτρια και μετά από μία συναρπαστική αναμέτρηση, κατέκτησε τη νίκη και το χρυσό…

Γυρνώντας πίσω στην Κατερίνη πρωταθλήτρια, από το διεθνές τουρνουά στην Ρουμανία Dracula open, μετά από 3 δυνατούς αγώνες κατακτώντας το χρυσό με μοναδικό σκοπό να ακουστεί ο εθνικός μας ύμνος, όπως και έγινε. «Για να φτάσω εκεί δουλέψαμε πολύ σκληρά με μεγάλη προσήλωση στον στόχο μας με την δασκάλα  μου Αναστασία Βαβύλα δίνοντας μου τα καλύτερα όπλα για την επιτυχία. Ένα ευχαριστώ στους ομοσπονδιακούς προπονητές την διοίκηση και τον πρόεδρο της ομοσπονδίας κ Μαριόλη».