Ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Πιερίας Κώστας Κουτρούπας, απαντά σε 10 διαφορετικές ερωτήσεις “σε πρώτο πλάνο” – “Κοιτάω πάντα μπροστά”

Πολιτική

Σε “Πρώτο πλάνο”, η νέα ενότητα συνεντεύξεων του pieriasocial.gr

Σε “πρώτο πλάνο” με τους πολιτικούς  αλλιώς, είναι ο τίτλος των μίνι συνεντεύξεων, προσώπων από όλους τους χώρους της Πιερίας, που μοιράζονται με τους αναγνώστες του Pieriasocial.gr ,πτυχές της ζωής τους, άγνωστες στο ευρύ κοινό, με διαφορετικές ερωτήσεις. Δέκα διαφορετικές ερωτήσεις ζητούν διαφορετικές απαντήσεις!

Ο Κωνσταντίνος Κουτρούπας είναι ιατρός – χειρουργός ΩΡΛ και υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στην Πιερία. Δημοκρατικός από τα γεννοφάσκια του, με ένα «βαρύ» όνομα στο χώρο της ιατρικής, ένα δραστήριος και ενεργός πολίτης, που συμμετέχει στα κοινά, εκτός από την ιατρική, στον αθλητισμό, στον πολιτισμό.  Πατέρας δυο παιδιών, άνθρωπος  χαμηλών τόνων και πάντα χαμογελαστός!

Ο «ιατρός» σας ακολουθεί παντού! Ακόμη και τώρα στον προεκλογικό σας αγώνα σας φωνάζουν γιατρέ;

Η ιατρική θα είναι πάντα η πρώτη μου προτεραιότητα. Οι πολίτες της Πιερίας ως ιατρό ΩΡΛ με έχουν γνωρίσει και έτσι με αποκαλούν. Και αυτό αποτελεί τιμή για μένα ανεξαρτήτως οποιασδήποτε άλλης ιδιότητας

Γιατί είπατε ναι στην Πολιτική;

Ζω και εγώ με την οικογένειά μου σε μια κοινωνία με πολλά προβλήματα, σε έναν τόπο που δυστυχώς, υποβαθμίζεται καθημερινά. Θέλω, με τις δυνάμεις μου, να βοηθήσω τη νέα γενιά, τους ανθρώπους της μεσαίας τάξης, του μόχθου, της προκοπής, τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που δε σέβονται την ανταποδοτικότητα των εισφορών τους.

Τι ομάδα είστε;

Α.Ε. Καρίτσας (άλλωστε ασχολήθηκα με την ομάδα πάνω από 15 χρόνια)

Ποιο είναι το μότο σας;

Κοιτάω πάντα μπροστά

Ποια στιγμή στη ζωή σας έχει χαραχτεί στο μυαλό σας;

Η δημιουργία της οικογένειας με τη Μάρθα, με τον γάμο και τη γέννηση των 2 παιδιών μας, του Μάνου και της Μαρίλιας

Μάρθα Καζταρίδου. Το στήριγμα σας;

Η απόλυτη και ουσιαστική στήριξη της Μάρθας με δυναμώνει και με κάνει να αισθάνομαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα του αγώνα για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης

Σε ποιον μοιάζουν τα παιδιά και τι είπαν που ο μπαμπάς τους ανακατεύτηκε με την πολιτική;

Ο Μάνος μοιάζει τη Μάρθα και η Μαρίλια τον μπαμπά της. Και στους 2 δεν πολυάρεσε η ενασχόλησή μου με τα κοινά, ωστόσο με στηρίζουν με την αγάπη τους και τις αγκαλιές στη διάρκεια της ημέρας!!!

Ποιο είναι το πλεονέκτημα σας και ποιο το μειονέκτημα;

Δε μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου. Αυτό που λένε για μένα, είναι ότι είμαι οργανωτικός, πειθαρχημένος, κοινωνικός και δοτικός. Ταυτόχρονα, παθιάζομαι με ότι κάνω και δεν υπολογίζω το προσωπικό κόστος όταν υπερασπίζομαι το δίκαιο και τις αξίες μου

Ποιο είναι το αγαπημένο σας φαγητό και χρώμα;

Από ψάρι…το ψαρονέφρι…!!! Το πράσινο λόγω ιδεολογίας…!!!

Γιατί να σας ψηφίσουν οι Πιεριείς;

Πάντα είμαι δίπλα στον άνθρωπο λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας…το ίδιο θα κάνω και αν, με τη στήριξη των συμπολιτών μου, έχω κοινοβουλευτική παρουσία, εκπροσωπώντας το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή.