Σήμερα ΠΙΕΡΙΚΟΣ και ΠΑΟΚ στο στάδιο για τον μικρό Διονύση Ραφαήλ!

Αθλητικά Κοινωνία

Θέλοντας να σας υπενθυμίσουμε το σημερινό μας ποδοσφαιρικό ραντεβού στο στάδιο της πόλης μας Ά ΔΑΚ, γήπεδο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, για το φιλανθρωπικού χαρακτήρα φιλικό παιχνίδι με τους βετεράνους του ΠΑΟΚ, να σας ενημερώσουμε συνάμα ότι στην είσοδο του γηπέδου που θα είναι ανοιχτή και μπροστά στο κυλικείο, θα υπάρχει κουτί στο οποίο θα μπορεί να βάζει ότι επιθυμεί ο καθένας για να υποστηρίξει την οικογένεια του Διονύση Ραφαήλ.
Θα τοποθετήσουμε το κουτί εκτός σταδίου, ώστε να μπορεί να βάζει χρήματα και όποιος επιθυμεί να προσφέρει, χωρίς να μπεί στο γήπεδο να δεί τον αγώνα, μιας και ο σκοπός μας είναι πρώτα η ενίσχυση και η βοήθεια στο μικρό παιδάκι και μετά η διεξαγωγή αυτού του αγώνα.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15.30΄ με την υποστήριξη της ΕΠΣ Πιερίας και του Συνδέσμου Διαιτητών ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας που θα καλύψουν τον αγώνα συμμετέχοντας δωρεάν. Στη συνέχεια οι δυο αποστολές θα γευματίσουν μαζί σε γνωστή ψησταριά της περιοχής μας, με το τραπέζι να είναι προσφορά του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου!