O Γεώργιος Κουκουσέλας νέος Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας – ‘Ενωση Αστυνομικών Πιερίας: “Η εμπειρία, η επάρκεια και οι ικανότητες του νέου Διευθυντή είναι γνωστές στο προσωπικό και στην Ένωσή μας”

Κοινωνία

 Ο Γεώργιος Κουκουσέλας, είναι ο νέος Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, μετά τις πρόσφατες κρίσεις αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

“Η εμπειρία, η επάρκεια και οι ικανότητες του νέου Διευθυντή είναι γνωστές στο προσωπικό και στην Ένωσή μας”, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ένωση Αστυνομικών Πιερίας.

“Η Ένωση Αστυνομικών Πιερίας, συγχαίρει το νέο Διευθυντή κ. Γεώργιο ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΑ για την ανάληψη των καθηκόντων του στο τιμόνι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας. Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχές μας και πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθεί επάξια στο έργο του. Η εμπειρία, η επάρκεια και οι ικανότητες του νέου Διευθυντή είναι γνωστές στο προσωπικό και στην Ένωσή μας. Εκ της θεσμικής μας θέσεως, δηλώνουμε την προθυμία μας να συνεχίσουμε την αγαστή συνεργασία μας, με σκοπό την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των αστυνομικών προβλημάτων της περιοχής και των συναδέλφων μας. Κε Διευθυντά, καλή και εποικοδομητική θητεία!”