Το νευραλγικό πόστο του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας, Ταξίαρχος Γιώργος Τζήμας

Κοινωνία

Το τιμόνι της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, Ταξίαρχος κ. Γιώργος Τζήμας, έπειτα από τις κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Pieriasocial.gr με τον κ. Τζήμα, ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των αρχών, τους φορείς του νομού, αλλά και όλους τους πολίτες για την άριστη συνεργασία που αναπτύχθηκε όλα αυτά τα χρόνια.

“Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, το προσωπικό, τους αστυνομικούς όλων των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας”, σημείωσε ο κ. Τζήμας και πρόσθεσε ότι και από αυτή, τη νέα θέση, θα είναι δίπλα στην Πιερία”.

Ο κ. Τζήμας έχει συνδέσει το όνομα του με την πάταξη της εγκληματικότητας, με μεγάλες επιτυχίες στη διαλεύκανση εγκλημάτων αλλά και σε σημαντικότατες υποθέσεις ναρκωτικών, με μεθοδική και αποτελεσματική δουλειά, με ήθος και εντιμότητα .

Θερμά συγχαρητήρια!